Κινητό - τάμπλετ στο αυτοκίνητο


Στηρίζουμε με πολύ απλό και διακριτικό τρόπο το κινητό ή το τάμπλετ στο αυτοκίνητο και  το αποτέλεσμα μοιάζει πολύ με τα μελλοντικά οχήματα που θα έχουν ενσωματωμένο Android ή iOS ή Windows.




Το project είναι πολύ απλό και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο αυτοκόλλητο σκριτς σκρατς. Τα σκριτς σκρατς τα βρίσκουμε σε πολυκαταστήματα ή σε καταστήματα με είδη ραπτικής. Θα πρέπει να επιλέξουμε ποιοτικά σκριτς σκρατς, με καλό αυτοκόλλητο, γιατί το αυτοκίνητο το καλοκαίρι ειδικά, αναπτύσσει εσωτερικά έως και 65 βαθμούς Κελσίου και δεν πρέπει να ξεκολλήσουν. 





Βρίσκουμε το σημείο που θέλουμε στο αυτοκίνητό μας. Η επιφάνεια που θα κολλήσουμε θα πρέπει να είναι σχετικά λεία ώστε να πιάσει καλά το αυτοκόλλητο. Κολλάμε ένα μικρό κομμάτι από το "αρσενικό" σκριτς σκρατς στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Κολλάμε στο κινητό μας το "θηλυκό"  κομμάτι σκριτς σκρατς και είμαστε έτοιμοι.



Το αποτέλεσμα εξαρτάται από το μοντέλο του αυτοκινήτου, το σημείο που θα κολλήσουμε και γενικά από τα κριτήρια αισθητικής του καθενός μας. Το σημαντικό είναι ότι μπορούμε να κάνουμε πολλές δοκιμές σημείου χωρίς να προκαλέσουμε απολύτως καμία φθορά στο αυτοκίνητο ή στο κινητό μας. Το σκριτς σκρατς ξεκολλάει ανώδυνα χωρίς να αφήσει κανένα σημάδι. Αν το ξεκολλήσουμε βέβαια, μετά το πετάμε γιατί δεν ξανακολλάει καλά, αλλά το κόστος είναι μηδαμινό.


Όταν οδηγούμε "ακουμπάμε" το κινητό στο σημείο και αυτό "συνδέεται" με τα σκριτς σκρατς. Είναι δοκιμασμένο σε Suzuki Jimny (φώτο) και δεν φεύγει ακόμα και σε χωματόδρομους. Όταν παρκάρουμε, τραβάμε το κινητό, αποκολλάται από τα σκριτς σκρατς και το παίρνουμε μαζί μας.
Αν το συνδυάσουμε με ηχοσύστημα που διαθέτει bluetooth τότε έχουμε ένα ολοκληρωμένο Gps mobile media player.


Μπορούμε να προσαρμόσουμε όποιο τηλέφωνο θέλουμε αλλά και tablet, αρκεί να προσθέσουμε περισσότερα σκριτς σκρατς ανάλογα με το βάρος της συσκευής. 

-

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια