Η Pizza Hut φέρνει δωρεάν τον κινηματογράφο σπίτι σου

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων πώλησης πίτσας προσφέρει μια εντελώς ξεχωριστή υπηρεσία μαζί με την παραγγελία πίτσας. Μπορείς να μετατρέψεις το κουτί της πίτσας σε ένα προτζέκτορα για να βλέπεις ταινίες. Αυτό που χρειάζεσαι μόνο είναι το κινητό σου για να προβάλεις την ταινία.


Σε κάθε κουτί πίτσας, αντί να υπάρχει το στρογγυλό πλαστικό που κρατάει το πάνω μέρος του κουτιού σε απόσταση από την πίτσα, υπάρχει ένα φακός εστίασης που κάνει το ίδιο πράγμα αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και σαν προτζέκτορα.




Το σημαντικό είναι ότι καθε κουτί πίτσας είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε πιέζοντας το μπροστινό μέρος να ανοίγει μια στρογγυλή τρύπα, στην οποία τοποθετείς τον φακό εστίασης. Ύστερα με το κινητό σου σκανάρεις ένα QR code που σε πηγαίνει στη σελίδα ταινιών της Pizza Hut για να επιλέξεις από ένα αριθμό ταινιών για να δείς.


Τέλος τοποθετείς το κινητό σου μέσα στο κουτί και πίσω από τον φακό και μπορείς να δεις μια ταινία απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου πίτσα.


Κάτι που σίγουρα αξίζει να κάνεις είναι να συνδέσεις ηχεία bluetooth στο κινητό σου για να ακούς τον ήχο ελεύθερα στο χώρο κι όχι μέσα από το κουτί της πίτσας!


Η ιδέα ξεκίνησε από το Χονγκ Κόνγκ κι έχει γίνει τόσο πολύ δημοφιλής που η Pizza Hut θα την επεκτείνει και σε άλλες χώρες. Ελπίζουμε και στην Ελλάδα σύντομα.

Στρατής

Πηγή: www.electronicproducts.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια