7 τρόποι για να δεις youtube στην τηλεόρασή σου7 τρόποι για να δεις youtube στην τηλεόρασή σου1. Έχεις smart tv επομένως συνδέεις την τηλεόραση με το wifi και ανοίγεις την εφαρμογή youtube. Αν δεν έχεις πληκτρολόγιο είναι πολύ κουραστικό να "συλλαβίζεις" τα γράμματα από το τηλεκοντρόλ, οπότε συνδέεσαι στον λογαριασμό σου (gmail) στην εφαρμογή youtube smart TV, συνδέεις και την εφαρμογή youtube στο smartphone σου στον ίδιο λογαριασμό και πληκτρολογείς ότι θέλεις από το κινητό ενώ το video προβάλλεται στη smart TV σου.


2. Συνδέεις τον υπολογιστή σου με την τηλεόραση. Οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν εισόδους vga και HDMI. Επιλέγεις λοιπόν κατάλληλο καλώδιο, ανάλογα με τις εξόδους του υπολογιστή, vga ή hdmi (η σύνδεση vga χρειάζεται και καλώδιο ήχου ενώ η σύνδεση hdmi μεταφέρει εικόνα και ήχο μαζί), επιλέγεις την κατάλληλη είσοδο στην τηλεόραση, ο υπολογιστής θα αναγνωρίσει την δεύτερη οθόνη, επιλέγεις στον υπολογιστή (μόνο την πρώτη φορά) τι θέλεις να δείχνει η δεύτερη οθόνη, κλώνος - δηλαδή ότι βλέπεις στον υπολογιστή θα το βλέπεις και στην τηλεόραση - ή δεύτερη οθόνη - δηλαδή σαν επέκταση της οθόνης του υπολογιστή και όλα έτοιμα. Με αυτόν τον τρόπο φυσικά, δεν έχεις μόνο youtube στην τηλεόρασή σου, έχεις οτιδήποτε περιέχει ο υπολογιστής σου.
3. Συνδέεσαι μέσω Chromecast. Με το Chromecast συνδέεις το smartphone, το tablet - iPad αλλά και τον υπολογιστή σου με την οθόνη της τηλεόρασης, ασύρματα. Δες περισσότερα εδώ: Chromecast σύνδεση με τηλεόραση

4. Έχεις PS3 ή PS4. Μπαίνεις στην εφαρμογή youtube του playstation3 ή playstation4, συνδέεις το κινητό σου και το PS3 ή PS4 με τον youtube λογαριασμό σου (όπως με τον τρόπο 1 για να έχεις πληκτρολόγιο) και έτοιμος.


5. Έχεις smartphone ή tablet με έξοδο hdmi. Με το κατάλληλο καλώδιο, συνδέεις το smartphone ή tablet με την οθόνη της τηλεόρασης.

6. Έχεις android tv box ή apple tv box. Συνδέεις το smartphone με το tv box (όπως με τον τρόπο 1 για να έχεις πληκτρολόγιο) και σερφάρεις άνετα στο youtube

7. Αυτός ο τρόπος είναι λίγο ανορθόδοξος αλλά δουλεύει και σε παλιές τηλεοράσεις CRT οι οποίες δεν διαθέτουν ψηφιακές εισόδους. Συνδέεις την κάμερά σου στην οθόνη της τηλεόρασης. Τη βάζεις σε θέση εγγραφής. Προσαρμόζεις το smartphone ή το tablet μπροστά στην κάμερα και έχεις προβολή youtube στην τηλεόραση. Θέλει προσοχή στον ήχο γιατί στην τηλεόραση θα αναπαράγεται ο ήχος του μικροφώνου της κάμερας και αν ανεβάσεις στάθμη θα έχεις ανάδραση (μικροφωνισμό). Το καλύτερο είναι να ακούς τον ήχο από το κινητό ή το τάμπλετ απευθείας και ό ήχος της τηλεόρασης κλειστός.0 σχόλια: