Έρχεται το Angry Birds 2

Το Angry Birds έφερε την επανάσταση στην αγορά του mobile gaming μετά την διάθεση του το 2009, και από τότε έως σήμερα η Rovio, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του έχει ανακοινώσει πολλά παιχνίδια με βάση το πρωτότυπο (off-shoots, follow-up games κ.ά).




Εκμεταλλευόμενη επίσης την τρομερή επιτυχία της σειράς παιχνιδιών για φορητές συσκευές, η Rovio πουλάει επιπλέον merchandise ενώ εργάζεται και πάνω σε μία ταινία, με τους Peter Dinklage και Maya Rudolph που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Απρίλιο.


Μετά από έξι χρόνια επιτυχιών και 3 δισεκατομμύρια downloads για την σειρά παιχνιδιών, η Rovio ανακοίνωσε ότι το Angry Birds 2 θα είναι στην διάθεση των gamers στις 30 Ιουλίου (η εταιρεία θα αποκαλύψει το παιχνίδι σε σχετική εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο, στις Ηνωμένες Πολιτείες).


Αν και η Rovio δεν ανέφερε συγκεκριμένα app stores, είναι μάλλον ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα κάνει την εμφάνιση του σε όλα τα app stores ταυτόχρονα, και στα Google Play και Amazon app store για συσκευές Android, και στο Apple App Store για συσκευές iOS καθώς και στα Windows app stores για συσκευές με λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Στρατής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια