Η Motorola απορροφάει την Lenovo Mobile

Γνωρίζουμε ότι η Motorola, που ανήκει πια στην Lenovo, στο μέλλον αναμένεται να παρουσιάσει πολλές περισσότερες συσκευές.



Η Lenovo κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Motorola ως μάρκα τυγχάνει αναγνώρισης πολύ μεγαλύτερης από το δικό της όνομα, και για αυτό αποφάσισε να ενσωματώσει την Lenovo Mobile στην Motorola. Η κίνηση, δεν αποτελεί πάντως ένα απλό “rebranding” ή “relabeling”, αλλά είναι πολύ πιο ουσιαστική. Η επιχειρησιακή δομή της Motorola, που θα παραμείνει ως έχει, θα αναλάβει τα ηνία της Lenovo Mobile.

Η τελευταία αναμένεται να μειώσει δραματικά τις συσκευές που παράγει, ωσότου όλα τα νέα μοντέλα τελικά να διαθέτουν το λογότυπο και να διακρίνονται από την φιλοσοφία της Motorola. Η εταιρεία που θα προκύψει από την συγχώνευση της Motorola και της Lenovo Mobile θα εξαρτάται στον μεγαλύτερο βαθμό από την εμπειρία της Motorola στην έρευνα και στην ανάπτυξη.


Η επιχείρηση πάντως της Lenovo στις φορητές συσκευές και στα smartphones δεν θα είναι μόνο η Motorola πάντως, αφού η Κινέζικη εταιρεία πρόσφατα αποκάλυψε το Lenovo-baked startup με την ονομασία ZUK.

Στρατής

Πηγή: http://www.gsmarena.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια