Self'it Η Ελληνική δωρεάν εφαρμογή που δίνει μία διαφορετική οπτική στον τρόπο χρήσης των Social Media


Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να ξεχωρίσεις ανά πάσα στιγμή μέσα στο πλήθος;
Να μπορούσες να στρέψεις τα βλέμματα του κόσμου γύρω σου όπου και αν είσαι;
Μία σου φωτογραφία μπορεί να κάνει τη διαφορά στο Self’it!

-

Δύο 22χρονοι Έλληνες φοιτητές, ο Θέμης Δρακωνάκης (CEO) και ο Σωτήρης Κανηράς (Head Mobile Developer) έφτιαξαν μία ιδιαίτερη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που δίνει μία διαφορετική οπτική στον τρόπο χρήσης των Social Media.

 Τo Self’it παρουσιάζει τις 10 φωτογραφίες που “αρέσουν” περισσότερο σε κάθε περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης, εκείνη τη χρονική στιγμή. Παρουσιάζει δηλαδή ένα top10 των πιο δημοφιλών χρηστών όπου και αν πηγαίνεις. Το Self’it περιορίζει τον διαδικτυακό κόσμο που ανοίγεται μπροστά σου, τοπικά! Ανά πάσα στιγμή γνωρίζεις ότι όσα εξελίσσονται είναι γύρω σου.
Οι αποστάσεις μηδενίζονται. Πλέον, κάθε φωτογραφία που που μοιράζεσαι αποκτά νόημα καθώς μέσα από αυτή μπορείς να γνωστοποιήσεις την παρουσία σου σε άτομα που είναι δίπλα σου καθώς και να γίνεις δημοφιλής με όποιον τρόπο εσύ θέλεις.

 Όπως λένε οι δημιουργοί του, το Self’it έρχεται να ικανοποιήσει την ανθρώπινη ανάγκη της αναγνωρισιμότητας μέσα από την δικτύωση με ανθρώπους που είναι μία ανάσα από εσένα.
Η διαφορά μεταξύ της Self'it και άλλων εφαρμογών social media είναι ότι η Self'it επιτρέπει στους χρήστες να ενταχθούν και να δημιουργήσουν μικρότερες ομάδες ανθρώπων που μοιράζονται ίδια πράγματα. Παράδειγμα: την ίδια γειτονιά, παρόμοια γούστα κλπ, χωρίς να χαθούν μέσα στη μάζα των κοινωνικών δικτύων.
Ο χρήστης μπορεί να γίνει δημοφιλής είτε ως προσωπικότητα, είτε με στιγμιότυπα της δουλειάς ή της κοινωνικής του ζωής. 
Το feedback που δέχεται γίνεται πιο άμεσο από ποτέ.
Δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να γίνει μέρος μικρότερων διαδικτυακών κόσμων, διαφορετικών σε κάθε σημείο της Γης στο οποίο βρίσκεται.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Play Store και iTunes με χρήστες σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική Καναδά και Βραζιλία.
Διαθέτει έναν ιδιαίτερον τρόπος συνομιλίας μεταξύ των χρηστών, πιο διαδραστικό από ποτέ ενώ επιτρέπεται ην διαγραφή λανθασμένων μηνυμάτων πριν αυτά διαβαστούν από τον συνομιλητή!
Μέχρι το καλοκαίρι, θα είναι διαθέσιμη και μία νέα λειτουργία που θα “ενώνει” φωτογραφίες με κοινό θέμα, είτε τοπικά είτε παγκόσμια και θα επιτρέπει σε χρήστες που θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο ή θα μοιράζονται κοινά μοτίβα και ενδιαφέροντα να έρχονται ακόμα πιο κοντά γρήγορα και εύκολα.
“Το Self’it θέλει να ταξιδέψει τους χρήστες στον διαδικτυακό κόσμο, μέσα από τα δικά τους μάτια”!
-

-



-
Self'it links


http://www.greekapps.info/2016/04/selfit.html

https://www.youtube.com/watch?v=oNrvalyeZKE

http://greece.greekreporter.com/2016/04/21/selfit-new-app-for-snapping-and-sharing-designed-by-greek-students/


-


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια