«Καλύψτε τις κάμερες των υπολογιστών σας» προτρέπει ο διευθυντής του FBI

Να καλύψουν την κάμερα του laptop ή του υπολογιστή τους προτρέπει τους χρήστες ο διευθυντής του FBI James Comey, που θεωρεί την κάλυψη της κάμερας αναγκαία



Όλα τα κυβερνητικά στελέχη έχουν τις κάμερες καλυμμένες είπε ο διευθυντής του FBI και αυτή είναι η λογική κίνηση που θα πρέπει να κάνουν όλοι.
Οι hackers στοχεύουν την κάμερα του υπολογιστή για να αποκτήσουν πρόσβαση στη ζωή του χρήστη και πιθανόν να τον εκβιάσουν αργότερα.
Ακόμη και ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, εμφανίστηκε σε φωτογραφία με την κάμερα και το μικρόφωνο του laptop του καλυμμένα




Η εταιρεία παροχής ασφάλειας στο διαδίκτυο Hide My Ass! δημιούργησε ειδικά καλύμματα για τις κάμερες του laptop, του υπολογιστή, ακόμη και του κινητού τηλεφώνου, ώστε οι hackers να μην μπορούν να δουν το τι κάνει ο χρήστης και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν το υλικό εναντίον του.
Ακόμη κι αν δεν κινδυνεύετε από hackers είναι πολύ πιθανό, πατώντας ένα λάθος πλήκτρο, να βγείτε LIVE με τις πυτζάμες (ή με τίποτα χειρότερο) στο Skype, Facebook ακόμη και στο Youtube!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια