Tap Emoji Keyboard: 20.000.000 εγκαταστάσεις και συνεχίζει!

Το Πληκτρολόγιο Tap Emoji είναι μία έξυπνη emoji εφαρμογή πληκτρολογίου (android - iOS) που είναι πολύ εξειδικευμένη σε σχέση με άλλα πληκτρολόγια.
Αλλάζει το πόσο γρήγορα θα μπορούσατε ποτέ να πληκτρολογήσετε με περίτεχνες προβλέψεις λέξεων, 400+ εμότζι και πάρα πολλά εμότικον!


Το Tap Emoji είναι έξυπνο πληκτρολόγιο και έχει τη δυνατότητα να προσωποποιήσει τις συνήθειες πληκτρολόγησης κάποιου ατόμου στο Facebook, στο Messenger, στο Gmail, στο iCloud και στο Instagram και να προσφέρει ευκολότερες και διασκεδαστικότερες εμπειρίες στους χρήστες

- 400+ αστεία εμότζι, χαμογελαστές φατσούλες
- Αποκλειστικά αυτοκόλλητα και καλύμματα πληκτρολογίου
- Δημιουργικοί συνδυασμοί εμότζι που εκφράζουν τέλεια τα συναισθήματα
- Μεγάλα εμότικον
- Η διάταξη του πληκτρολογίου είναι προσαρμόσιμη
- Δυνατότητα αλλαγής μεγέθους για το πληκτρολόγιο
- Αυτόματος διορθωτής για εξάλειψη λαθών πληκτρολόγησης
- Πρόβλεψη λέξεων για οικονομία χρόνου
- Πολυάριθμα εργαλεία για το πληκτρολόγιο που βοηθούν τους χρήστες να πληκτρολογούν εύκολα

  Tap Emoji Keyboard - στιγμιότυπο οθόνης   Tap Emoji Keyboard - στιγμιότυπο οθόνης   Tap Emoji Keyboard - στιγμιότυπο οθόνης   Tap Emoji Keyboard - στιγμιότυπο οθόνης



Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Το Πληκτρολόγιο Tap Emoji θεωρεί σημαντικά τα προσωπικά σας δεδομένα. ΔΕΝ συλλέγει κανένα προσωπικό δεδομένο χωρίς τη ρητή σας έγκριση.
Το μήνυμα προειδοποίησης που λέει Tap Emoji μπορεί να είναι σε θέση να συλλέξει όλο το κείμενο που πληκτρολογείτε, συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων όπως οι κωδικοί και ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας σας, αποτελεί μέρος του λειτουργικού συστήματος του Android που εμφανίζεται όταν ενεργοποιείται ένα πληκτρολόγιο τρίτου μέρους. Μείνετε ήσυχοι για το ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Πληκτρολόγιο Tap Emoji με ασφάλεια.




https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xime.latin.lite

https://itunes.apple.com/us/app/tap-emoji-keyboard/id1121149676?mt=8 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια