Ο μαγικός κόσμος του Harry Potter επιστρέφει σύντομα στη μεγάλη οθόνη

Ο μαγικός κόσμος του Harry Potter επιστρέφει σύντομα στη μεγάλη οθόνη, μέσω της νέας ταινίας "Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται" και παίρνουμε μια μικρή γεύση από το τελευταίο trailer, πριν την απολαύσουμε στους κινηματογράφους τον επόμενο μήνα



Η νέα ταινία από το σύμπαν του Harry Potter όπως το δημιούργησε η J.K. Rowling, έρχεται στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου και δανείζεται το όνομα της από το βιβλίο της συγγραφέα, “Fantastic Beasts And Where To Find Them” που κυκλοφόρησε το 2001.

Η πλοκή διαδραματίζεται κατά κύριο λόγο στη Νέα Υόρκη, τη δεκαετία του 1920 και είναι ένα είδος prequel της σειράς ταινιών Harry Potter που αγαπήσαμε. Στην ταινία, θα ακολουθήσουμε τις περιπέτειες του διάσημου "μάγου - ζωολόγου", Newt Scamander, τον ρόλο του οποίου ανέλαβε ο βραβευμένος µε Oscar για την ταινία "Η Θεωρία Των Πάντων", Eddie Redmayne.

Το σενάριο θέλει, ειδικότερα, τον Newt Scamander να αποβάλλεται από τη Σχολή Hogwarts, όπου έχει ως μόνο σύμμαχο, τον αγαπητό μας, Albus Dumbledore. Ο Scamander πηγαίνει στη Νέα Υόρκη, αλλά μετά από μια σειρά παρεξηγήσεων βρίσκεται και εκεί αντιμέτωπος με τις αρχές και ο Percival Graves αναλαμβάνει να εντοπίσει τα ίχνη του.

Ο ελληνικός τίτλος της ταινίας θα είναι “Φανταστικά Ζώα Και Πού Βρίσκονται” και πίσω από την καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάθεται ο David Yates, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει συνολικά τέσσερις ταινίες του Harry Potter. Στο παρακάτω τελικό trailer της ταινίας, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, παίρνουμε μία γεύση από όσα περιμένουμε να δούμε:

-


Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη σαφή σεναριακή αναφορά στον Dumbledore, πάντως, οι φήμες για το αν όντως εμφανίζεται ο θρυλικός μάγος στη τριλογία έχουν πάρει φωτιά και οι παραγωγοί της ταινίας συντηρούν τη μυστικότητα αποφεύγοντας να δηλώσουν το οτιδήποτε σχετικό. Ούτε το τελικό trailer ξεκαθαρίζει κάτι.
Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι το καστ συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, ο γνωστός από την εκπληκτική ερμηνεία του στο "Πρέπει Να Μιλήσουμε Για Τον Κέβιν", Ezra Miller, στον ρόλο του Credence, ο Colin Farrell, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του Percival Graves, ο Jon Voight, στον ρόλο του Henry Saw Sr και ο Ron Pearlman, γνωστός και ως Hellboy, στον ρόλο του Gnarlack.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, όταν θα δούμε τη μεγάλη επιστροφή του κόσμου του Harry Potter στον κινηματογράφο.
Από: pathfinder.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια