Microsoft Solitaire Collection Η αυθεντική πασιέντζα των windows δωρεάν σε android και iOS


Microsoft Solitaire Collection Η αυθεντική πασιέντζα των windows σε android και iOS
Το Solitaire αποτελεί μέρος των Windows για περισσότερα από 25 χρόνια, και η συλλογή Microsoft Solitaire Collection το καθιστά την καλύτερη εμπειρία μέχρι σήμερα, με πέντε διαφορετικά παιχνίδια τράπουλας, όλα σε ένα:




Klondike
Αυτή η έκδοση είναι διαχρονική, και πολλοί απλώς την αποκαλούν Solitaire. Προσπαθήστε να διώξετε όλα τα τραπουλόφυλλα από το τραπέζι χρησιμοποιώντας τράβηγμα ενός ή τριών τραπουλόφυλλων, ενώ χρησιμοποιείται η παραδοσιακή βαθμολογία ή το σύστημα βαθμολογίας Vegas

iPhone Screenshot 1

Spider
Οκτώ στήλες τραπουλόφυλλων περιμένουν τις προσπάθειές σας να τις διώξετε με τις λιγότερες δυνατές κινήσεις. Ξεκινήστε να παίζετε με μία σειρά μέχρι να είστε άνετοι, και μετά δείτε πώς τα πάτε χρησιμοποιώντας δύο ή ακόμη και τις τέσσερις σειρές σε ένα παιχνίδι

FreeCell
Χρησιμοποιήστε τέσσερα επιπλέον κελιά για να μετακινείτε τραπουλόχαρτα καθώς προσπαθείτε να διώξετε όλες τις κάρτες από το τραπέζι. Είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται περισσότερο στη στρατηγική από ότι η έκδοση Klondike, το FreeCell επιβραβεύει τους παίκτες που σκέπτονται αρκετές κινήσεις μπροστά

iPhone Screenshot 2

TriPeaks
Επιλέξτε κάρτες σε μια σειρά, είτε πάνω είτε κάτω, για να κερδίσετε βαθμούς και να διώξετε όλα τα τραπουλόχαρτα από το τραπέζι. Πόσα τραπέζια μπορείτε να καθαρίσετε πριν σας τελειώσουν τα μοιράσματα;

Pyramid
Ζευγαρώστε δύο τραπουλόχαρτα που δίνουν άθροισμα 13 για να τα απομακρύνετε από τον πίνακα. Προσπαθήστε να φτάσετε την κορυφή της πυραμίδας. Δείτε πόσα τραπέζια μπορείτε να καθαρίσετε και πόσο υψηλή βαθμολογία μπορείτε να κερδίσετε σε αυτό το καθηλωτικό παιχνίδι τράπουλας!

Ημερήσιες Προκλήσεις
Οι παίκτες λαμβάνουν νέες προκλήσεις κάθε ημέρα. Ολοκληρώστε αρκετές Ημερήσιες Προκλήσεις σε έναν μήνα για να κερδίσετε κονκάρδες και να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας.

Star Club
Ακόμη περισσότερες προκλήσεις, τακτοποιημένες σε συλλογές και πακέτα που μπορείτε να ξεκλειδώσετε εάν κερδίσετε αστέρια

Επιλογή Θέματος
Η συλλογή Microsoft Solitaire Collection διαθέτει αρκετά όμορφα θέματα, από την απλότητα του Κλασικού μέχρι τη γαλήνη ενός Ενυδρείου που ζωντανεύει μπροστά σας ενώ παίζετε. Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα θέματα από τις δικές σας φωτογραφίες!

Ενσωμάτωση με το Xbox Live
Συνδεθείτε με τον λογαριασμό Microsoft σας για να κερδίζετε επιτεύγματα, να συναγωνίζεστε με τους φίλους σας στους πίνακες κορυφαίων παικτών και να παρακολουθείτε τα στατιστικά παιχνιδιών σας.
Εάν συνδεθείτε σε λογαριασμό Microsoft, η πρόοδός σας αποθηκεύεται στο cloud ώστε να μπορείτε να παίζετε το παιχνίδι σε οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς να χάσετε κανένα βαθμό!



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.microsoftsolitairecollection

https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-solitaire-collection/id1103438575?mt=8 

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/microsoft-solitaire-collection/9wzdncrfhwd2

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια