Απενεργοποιήστε την ένδειξη "πριν πόση ώρα είχατε μπει στο facebook"



Στο facebook messenger, δίπλα στα ονόματα των φίλων μας, γράφει π.χ 5 λεπτά, μισή ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ένδειξη δείχνει το πόση ώρα πριν είχανε μπει στο Facebook. Ακόμη και αν είναι offline τη συγκεκριμένη στιγμή! Το ίδιο βλέπουν και οι φίλοι μας για μας. Αυτή η ένδειξη μπορεί να απενεργοποιηθεί και να μην γνωρίζουν οι άλλοι, πριν πόση ώρα είμαστε συνδεδεμένοι



Πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις
Μετά "Εφαρμογές" (αριστερά μας) και μετά δεξιά, πατάμε "Επεξεργασία" στο κουτάκι "Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι" (φώτο 1)


Θα εμφανιστεί ένα μενού με διάφορες ρυθμίσεις που ενεργοποιούμε ή απενεργοποιούμε (φώτο 2)
Απενεργοποιούμε (ξετικάρουμε) τις: "Η δραστηριότητά μου σε εφαρμογές" και "Αν είμαι συνδεδεμένος" Κάνουμε "Αποθήκευση" και είμαστε έτοιμοι


0 σχόλια: