Απεριόριστη ομιλία και ίντερνετ σε καρτοκινητό με 10 € το μήνα


Απεριόριστη ομιλία και ίντερνετ σε καρτοκινητό με 10 € το μήνα. Όπως θα "ακούσετε" στο video παρακάτω, έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε 8016 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα (σταθερά-κινητά) και 7209 mb για ένα μήνα και συνεχώς αυξάνεται

Όλες οι εταιρίες καρτοκινητής  προσφέρουν από 200 έως 450 λεπτά ομιλίας το μήνα, προς όλους τους αριθμούς εντός Ελλάδος με χρέωση από 3€ έως 5€.
Παράδειγμα αν 
είστε παλαιοί χρήστες καρτοκινητής vodafone, με κάθε ανανέωση χρόνου 10€ έχετε 400 λεπτά προς όλους με χρέωση 4€ για ένα μήνα. Αν είστε νέοι χρήστες μπορείτε να αγοράσετε 200 λεπτά ομιλίας προς όλους με χρέωση 5€ για ένα μήνα. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τις άλλες εταιρίες καρτοκινητής. Επίσης στη καρτοκινητή vodafone με 6€ αγοράζετε 600 mb για ένα μήνα. Έτσι περίπου είναι και οι προσφορές της cosmote, wind και Q. Αυτά τα πακέτα λειτουργούν παράλληλα και με άλλα όπως για παράδειγμα το πακέτο με χρέωση 1 λεπτό (του ευρώ) το λεπτό (χρόνος) για δύο συγκεκριμένους αριθμούς (ίδια εταιρία) που θα δηλώσουμε.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην αγοράζουμε πακέτα με αυτόματη ανανέωση. Να αγοράζουμε πακέτα χωρίς αυτόματη ανανέωση και δύο μέρες πριν λήξουν να αγοράζουμε νέα ώστε να αθροίζονται τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας και mb με τα νέα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε με 10€ το μήνα να έχουμε απεριόριστη ομιλία και απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό!


Αναλυτικά: Παίρνουμε σαν παράδειγμα καρτοκινητό vodafone παλαιού χρήστη που με κάθε ανανέωση χρόνου 10€ έχει 400 λεπτά ομιλίας προς όλους για ένα μήνα με χρέωση 4 ευρώ.

Ας πούμε ότι κάνουμε ανανέωση χρόνου με κάρτα 10€ στις 5 Μαρτίου. Την ίδια μέρα αγοράζουμε 600mb με 6€ . Τα 400 λεπτά ομιλίας και τα 600mb  που θα λάβουμε θα είναι για 30 μέρες. Δηλαδή στις 4 Απριλίου θα λήξουν. Στις 2 Απριλίου λοιπόν (πριν λήξουν τα πακέτα), ξανακάνουμε το ίδιο. Ας πούμε ότι στις 2 Απριλίου μας είχαν μείνει 150 λεπτά ομιλίας και 100mb. Μόλις ανανεώσουμε θα έχουμε 550 λεπτά ομιλίας και 700mb. Ανανεώνουμε ξανά σε 28 μέρες, αθροίζουμε τα υπόλοιπα μας και συνεχίζουμε. Σε 5 με 6 μήνες θα έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά μεγάλο νούμερο χρόνου ομιλίας και mb και δεν θα νοιαζόμαστε πια για το πόσο θα μιλήσουμε ή το πόσο θα σερφάρουμε. Στην αρχή ίσως χρειαστεί να ανανεώσουμε δύο φορές τον ίδιο μήνα για να μαζέψουμε χρόνο - mb και να έχουμε και μερικά ευρώ στην κάρτα για sms. ΠΡΟΣΟΧΗ Αν δεν ανανεώσουμε πριν λήξουν τα πακέτα θα χάσουμε ότι έχουμε συγκεντρώσει. 
Πηγή: www.greekapps.info