Απεριόριστη ομιλία και ίντερνετ σε καρτοκινητό με 10 € το μήναΑπεριόριστη ομιλία και ίντερνετ σε καρτοκινητό με 10 € το μήνα. Όπως θα "ακούσετε" στο video παρακάτω, έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε 8016 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα (σταθερά-κινητά) και 7209 mb για ένα μήνα και συνεχώς αυξάνεται

Όλες οι εταιρίες καρτοκινητής  προσφέρουν από 200 έως 450 λεπτά ομιλίας το μήνα, προς όλους τους αριθμούς εντός Ελλάδος με χρέωση από 3€ έως 5€.
Παράδειγμα αν 
είστε παλαιοί χρήστες καρτοκινητής vodafone, με κάθε ανανέωση χρόνου 10€ έχετε 400 λεπτά προς όλους με χρέωση 4€ για ένα μήνα. Αν είστε νέοι χρήστες μπορείτε να αγοράσετε 200 λεπτά ομιλίας προς όλους με χρέωση 5€ για ένα μήνα. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τις άλλες εταιρίες καρτοκινητής. Επίσης στη καρτοκινητή vodafone με 6€ αγοράζετε 600 mb για ένα μήνα. Έτσι περίπου είναι και οι προσφορές της cosmote, wind και Q. Αυτά τα πακέτα λειτουργούν παράλληλα και με άλλα όπως για παράδειγμα το πακέτο με χρέωση 1 λεπτό (του ευρώ) το λεπτό (χρόνος) για δύο συγκεκριμένους αριθμούς (ίδια εταιρία) που θα δηλώσουμε.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην αγοράζουμε πακέτα με αυτόματη ανανέωση. Να αγοράζουμε πακέτα χωρίς αυτόματη ανανέωση και δύο μέρες πριν λήξουν να αγοράζουμε νέα ώστε να αθροίζονται τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας και mb με τα νέα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε με 10€ το μήνα να έχουμε απεριόριστη ομιλία και απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό!


Αναλυτικά: Παίρνουμε σαν παράδειγμα καρτοκινητό vodafone παλαιού χρήστη που με κάθε ανανέωση χρόνου 10€ έχει 400 λεπτά ομιλίας προς όλους για ένα μήνα με χρέωση 4 ευρώ.

Ας πούμε ότι κάνουμε ανανέωση χρόνου με κάρτα 10€ στις 5 Μαρτίου. Την ίδια μέρα αγοράζουμε 600mb με 6€ . Τα 400 λεπτά ομιλίας και τα 600mb  που θα λάβουμε θα είναι για 30 μέρες. Δηλαδή στις 4 Απριλίου θα λήξουν. Στις 2 Απριλίου λοιπόν (πριν λήξουν τα πακέτα), ξανακάνουμε το ίδιο. Ας πούμε ότι στις 2 Απριλίου μας είχαν μείνει 150 λεπτά ομιλίας και 100mb. Μόλις ανανεώσουμε θα έχουμε 550 λεπτά ομιλίας και 700mb. Ανανεώνουμε ξανά σε 28 μέρες, αθροίζουμε τα υπόλοιπα μας και συνεχίζουμε. Σε 5 με 6 μήνες θα έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά μεγάλο νούμερο χρόνου ομιλίας και mb και δεν θα νοιαζόμαστε πια για το πόσο θα μιλήσουμε ή το πόσο θα σερφάρουμε. Στην αρχή ίσως χρειαστεί να ανανεώσουμε δύο φορές τον ίδιο μήνα για να μαζέψουμε χρόνο - mb και να έχουμε και μερικά ευρώ στην κάρτα για sms. ΠΡΟΣΟΧΗ Αν δεν ανανεώσουμε πριν λήξουν τα πακέτα θα χάσουμε ότι έχουμε συγκεντρώσει. 
Πηγή: www.greekapps.info
8 σχόλια:

 1. με το whats up υπάρχει κάτι αντίστοιχο ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το μυστικό είναι να ανανεώνεις πριν λήξουν ώστε να αθροίζονται τα υπολειπόμενα με τα νέα. Είτε πρόκειται για λεπτά ομιλίας, είτε για sms και mb.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφού σε ενα μήνα θα λήξουν οπότε και νέο πακέτο να βάλεις θα έχεις χάσει το παλιό χρόνο, έτσι δεν έχει νόημα.
  Το καλύτερο πακέτο το εχω εγω3333λεπτα σε όλους στην Ελλάδα.
  Δες το αντίστοιχο βίντεο εδω youtube.com nikolas traveller
  Το πακέτο αυτό δεν λήγει ποτέ παρα μόνο αν σου τελειωσουν οι μονάδες (10 ευρώ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πως μπορώ να ζητησω το δικο σου πακετο?Πάντα ειχα συνδεση και πρωτη φορα σκεφτομαι να παρω καρτοκινητο.

   Διαγραφή
 4. Αν μιλήσεις θα σου τελειωσει η κάρτα αν μιλάς πολύ 3333 λεπτά είναι πολλά λεπτά... Και είναι πραγματικά λεπτά οχι αστεία!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλή η μαλακία σας. Τα υπολοιπόμενα λεπτά ή mb δεν προστίθενται σε αυτά με τη νέα ανανέωση της κάρτας αλλά ισχύουν μόνο για 30 μέρες. Εάν βάλεις λοιπόν μία νέα κάρτα δύο μέρες πριν λήξουν τα λεπτά ομιλίας ή mb απλά αυτά θα προστεθούν αλλά μόνο για δύο μέρες. Μη γράφετε λοιπόν μαλακίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλά είναι δυνατόν να γράφονται τόσες πολλές ανακρίβειες – μαλακίες;
  Είναι γνωστό «τοις πάσι» πώς οποίο πακέτο ομιλίας κι αν αγοράσεις, από οποιαδήποτε εταιρεία κινητής, ανεξάρτητα και ανεξαιρέτως των λεπτών ομιλίας που εμπεριέχονται σε αυτό, έχει – έχουν ληξηπρόθεσμη ημερομηνία αυτής του ενός μήνα! Όσες ανανεώσεις αγοράς πακέτων ομιλίας και να κάνεις (που αυτές δεν υπερβαίνουν τις τέσσερις στο διάστημα ενός μήνα), θα έχεις τέσσερις διαφορετικές ημερομηνίες λήξης των λεπτών ομιλίας των πακέτων που αγόρασες!
  Τίποτα δεν προστίθεται σε καμία επόμενη επαναλαμβανόμενη έστω και σου νεώτερή αγορά πακέτου ομιλίας από αυτό που έχεις ήδη!
  Μα τι ανεγκεφαλιασμένες μαλακίες κάθεστε και λέτε τον κόσμο!

  Έλεος!!!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απαντάμε με "ηχητικό" στο youtube(https://www.youtube.com/watch?v=hj4sK1TMKqY). Μπορείτε να αμφισβητήσετε και το ηχητικό κατηγορώντας μας ότι "φορτώσαμε" 20 κάρτες και αγοράσαμε 20 φορές mb με μία ημερομηνία λήξεως στις 19 Οκτωβρίου...

   Διαγραφή