Τα ενέσιμα εμφυτεύματα θα μπορούσαν να βοηθήσουν να σπάσουν οι κώδικες του εγκεφάλου!

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα θα μπορούσαν να βοηθήσουν να σπάσουν οι κώδικες του εγκεφάλου.
Ένα νέο είδος ευέλικτων ηλεκτρονικών συσκευών δείχνουν υποσχόμενα για τη μακροπρόθεσμη χαρτογράφηση του εγκεφάλου και θα μπορούσε να είναι ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος για να παρέχουν θεραπευτική διέγερση.

Η κατανόηση του πώς λειτουργεί, ή όχι, ο εγκέφαλος, ανάλογα με την περίπτωση, εξαρτάται από την αποκρυπτογράφηση των προτύπων ηλεκτρικών σημάτων των νευρώνων που ο εγκέφαλος παράγει. Η καταγραφή τους απαιτεί την τοποθέτηση των ηλεκτροδίων μέσα στον ιστό. Αλλά οι άκαμπτες συσκευές που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την καταγραφή των σημάτων αυτών, ή να για τη διέγερση τους θεραπευτικώς σε ορισμένες περιοχές, μπορεί να βλάψει τον εγκέφαλο και προκαλεί μία ανοσολογική απόκριση, και τείνουν να μην εργάζονται για πολύ καιρό.
Ο Lieber, λέει ότι έχει παρατηρηθεί σε αδημοσίευτα πειράματα, ότι είναι δυνατόν να καταγραφούν για αρκετούς μήνες, από τις ίδιες ειδικές νευρώνες, χωρίς υποβάθμιση του σήματος. Λέει ο στόχος τώρα είναι να επιδείξουν το ίδιο πάνω από έξι μήνες έως ένα έτος σε ποντίκια, πριν την μεταφέρει στα πρωτεύοντα και, τελικά, δοκιμές σε ανθρώπους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια