Δυνατότητα αναίρεσης της αποστολής email από το Gmail


Πόσες φορές έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση να έχουμε μόλις πατήσει το κουμπί «Αποστολής» ενός email και πριν καλά-καλά σηκώσουμε το δείκτη μας από το ποντίκι, να το είχαμε μετανιώσει; Κι όμως τίποτα δεν μπορούσε να γίνει πλέον!

Όλα αυτά ανήκουν για τα καλά στο παρελθόν! Το Gmail, η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google, προσέφερε για χρόνια την πειραματική λειτουργία «αναίρεσης αποστολής», αλλά πλέον το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό εντάσσεται στις κανονικές ρυθμίσεις του email μας.


Η δυνατότητα «undo send», υπήρχε εδώ και περίπου 6 χρόνια, στο μενού «Google Labs», δίχως όμως οι περισσότεροι να τη χρησιμοποιούν.

hint1

Πλέον η Google βάζει τη λειτουργία «undo send» στις κανονικές ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, επιτρέποντας σε όσους την ενεργοποιήσουν, να ακυρώσουν την αποστολή ενός email αφότου έχουν πατήσει το «send»!

Η επιλογή «undo send» έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της στο μενού των «γενικών ρυθμίσεων» του λογαριασμού. Οι χρήστες πρέπει να τσεκάρουν τη σχετική επιλογή και κατόπιν να επιλέξουν το χρονικό διάστημα που επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα αναίρεσης αποστολής του email (για 5, 10, 20 ή 30 δευτ.).


Πηγή: www.newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια