Η Intel δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξη για την πορεία των Windows 10!

Είναι γνωστό ότι τα Windows 10 αποτελούν το μεγάλο στοίχημα της Microsoft εδώ και αρκετό καιρό, για αυτό και ποντάρει πολλά πάνω τους, ευελπιστώντας ότι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν σε επιτυχία και αποδοχή τα Windows 7.

Ωστόσο, αν και η Microsoft έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για το λειτουργικό που κυκλοφορεί στις 29 Ιουλίου, αυτό δε σημαίνει ότι όλοι πιστεύουν στο νέο λειτουργικό.

Αυτό φαίνεται και από τις απόψεις του CEO της Intel, Brian Kzanich, ο οποίος πρόσφατα εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το επερχόμενο λειτουργικό της Microsoft. Μιλώντας στην ετήσια συνέλευση της Intel υπεραμύνθηκε τις άποψης ότι τα Windows 10 δεν θα μπορέσει να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την  βιομηχανία του computing σε επίπεδο πωλήσεων. Αν και όπως τόνισε υπάρχουν κάποια σημάδια μικρής ανακάμψης στις πωλήσεις νέων PC, ωστόσο σε βάθος χρόνου ο CEO της Intel θεωρεί ότι η συγκεκριμένη αύξηση δεν θα είναι ικανή να εκτοξεύσει την αγορά των PCs και στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου θα είναι σε flat επίπεδο. O Brian Kzanich δε βλέπει ουσιαστικά φως στο τούνελ για τα PC, παρόλο που το νέο λειτουργικό έχει όλα τα φόντα για να γίνει μία τεράστια επιτυχία. Το εάν θα πετύχουν ή όχι τα Windows 10 είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα το δείξει…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια