Το Galaxy S6 Mini προγραμματισμένο να ανακοινωθεί τον Αύγουστο

Η Samsung αντιμετωπίζει μείωση των πωλήσεων της με τις συσκευές του Galaxy S6 να έχουν μπει στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό . Για να προωθήσει καινούργιες πωλήσεις χρειάζεται ένα νέο

smartphone και μερικές νέες εικόνες έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια μικρότερη έκδοση του Galaxy S6 που θα ονομαστεί Galaxy Mini S6 . Μια μίνι έκδοση του smartphone δείχνει ότι θα έχει μια μικρότερη οθόνη και θα είναι λιγότερο ακριβό.


 Οι εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν ένα Galaxy Mini S6 που φαίνεται να μοιάζει πολύ με τα μεγαλύτερα αδέλφια του. Συχνά η Samsung μειώνει τις προδιαγραφές του υλικού στις μίνι εκδοχές των συσκευών της σε μια προσπάθεια να μειώσει την τιμή. Φημολογείται ότι οι προδιαγραφές για την συσκευή τείνουν να είναι Snapdragon 808 chipset.


 Η οθόνη φημολογείται να είναι 4,7 ιντσών με ανάλυση 720p και κάμερα 15MP . Γνωρίζουμε ότι η Samsung έχει λανσάρει ένα event στις 13 Αυγούστου για το Galaxy S6 Edge + , και το Galaxy Note 5, και ίσως το Galaxy S6 Mini θα ξεκινήσει παράλληλα με αυτές τις συσκευές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια