Έρχεται το νέο Honda Jazz

Η τρίτη γενιά του εξαιρετικά δημοφιλούς μικρού πολυμορφικού hatchback της  Honda, το νέο 2015 Jazz έρχεται να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία B με πρόσθετο χώρο, ευελιξία, ποιότητα και τεχνολογία.

Το νέο Jazz βασίζεται στην επιτυχία των προκατόχων του. Το παγκόσμιο αυτοκίνητο, γνωστό και σαν «Fit» σε μερικές αγορές, έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο από το 2001 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά και αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται σε επτά χώρες. Η νέα γενιά διατηρεί την κλασική φόρμα ενός Jazz, υιοθετώντας όμως ένα χαρακτηριστικό, σύγχρονο στυλ, με νέα φυσιογνωμία και έντονες, χαρακτηριστικές γραμμές.

Με μία τολμηρή και παράλληλα σοφιστικέ εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, το νέο Jazz είναι κατά 95 mm μακρύτερο από τον προκάτοχό του, με μεταξόνιο μεγαλύτερο κατά 30 mm. Χάρη στη νέα πλατφόρμα, το τελευταίο Jazz είναι αναλογικά ακόμα μεγαλύτερο εσωτερικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Karen Parry - UK

Μέλος της νέας παγκόσμιας οικογένειας της Honda, το νέο Jazz ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda «man maximum, machine minimum». Αυτή στόχο έχει την επίτευξη μιας συμπαγούς αλλά αποδοτικής διάταξης του εσωτερικού, με μεγιστοποίηση του χώρου των επιβατών και ελαχιστοποίηση των εξωτερικών διαστάσεων. Το Jazz μήκους 4m διαθέτει ρεζερβουάρ καυσίμου τοποθετημένο στο κέντρο για εξαιρετική ευρυχωρία και καινοτόμες χωροταξικές λύσεις Honda. Το σύστημα Magic Seats της Honda διασφαλίζει απαράμιλλη ευελιξία εσωτερικού και άφθονους χώρους με ποικίλες διατάξεις για τη μεταφορά φορτίων και επιβατών.

Οι χρήστες ωφελούνται από την αναβάθμιση της ποιότητας και τις προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και ενημέρωσης / ψυχαγωγίας, καθώς και από την υψηλή απόδοση και τη δυναμικότερη οδική συμπεριφορά.

Karen Parry - UK

Μαλακά, ποιοτικά υλικά και μελετημένη σχεδίαση εσωτερικού συνθέτουν ένα προηγμένο περιβάλλον που συμπληρώνεται από μία οθόνη αφής επτά ιντσών στο κέντρο του ταμπλό με το νέο σύστημα ενημέρωσης / ψυχαγωγίας της Honda, Honda Connect – ανάλογα με την έκδοση.

Το νέο Jazz θα εφοδιάζεται με ένα νέο ισχυρό βενζινοκινητήρα 1.3 i-VTEC της σειράς Earth Dreams Technology της Honda. Στην οδηγική ποιότητα προτίθεται η ταχύτερη απόκριση και η πιο συναρπαστική οδική συμπεριφορά χάρη στο νέο, πιο άκαμπτο και ελαφρύτερο πλαίσιο και την ανασχεδιασμένη ανάρτηση με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

HONDA JAZZ

Η νέα σειρά  του Honda Jazz, που θα περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, θα αρχίσει να πωλείται σε όλη την Ευρώπη στα μέσα του 2015.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια