Τα 5 μειονεκτήματα του iPhone 6S

Τα 5 μειονεκτήματα του iPhone 6S. Το νέο iPhone 6S μπορεί να είναι αναβαθμισμένο σε αρκετά σημεία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο αλλά παρ΄όλα αυτά υστερεί σε 5 βασικά σημεία.






1. Η μπαταρία.
Δεν μπορεί το κορυφαίο smartphone της apple να έχει αυτονομία μία μέρα! Θα έπρεπε η μπαταρία του να είναι πολύ καλύτερη.
Ειδικά αν χρησιμοποιείτε το νέο χαρακτηριστικό "Live Photos" η μπαταρία εξαντλείται σε χρόνο "ρεκόρ"!  Αναγκαστικά θα πρέπει να αποκτήσετε "Θήκη με Μπαταρία" για να λυθεί το πρόβλημα της αυτονομίας

2. Η Κάμερα
Μετά από αρκετά χρόνια στα 8-megapixels η apple αναβάθμησε την κάμερα του iPhone 6S σε 12-megapixel. Όμως η διαφορά δεν είναι εύκολα ορατή. Οι φωτογραφίες του iPhone 6 με του iPhone 6S είναι ολόιδιες!
Ελπίζουμε τουλάχιστον να έχει λυθεί το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί στο iPhone 6 plus.

3. Live Photos
Το νέο χαρακτηριστικό της apple "Live Photos" μπορεί να μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε video clip. Συλλαμβάνει φωτογραφίες δύο δευτερόλεπτα πριν την "κύρια" φωτογραφία και ένα δευτερόλεπτο μετά και δημιουργεί ένα σύντομο video clip. Η κάθε φωτογραφία (με Live Photos) καταλαμβάνει τριπλάσιο χώρο από μία κανονική. Θα έπρεπε λοιπόν να μπορούσε να απενεργοποιηθεί μετά τη λήψη, ώστε να μπορούμε να κρατήσουμε μία απλή φώτο αν δεν θέλουμε ολόκληρο το video clip.


4. 16 GB
Το βασικό μοντέλο iPhone 6S εξακολουθεί να παράγεται με 16 GB χωρητικότητα μνήμης. Είναι πολύ λίγο, ειδικά με την χωρητικότητα που καταλαμβάνουν οι φωτογραφίες με το "Live Photos".

5. Ολισθηρό πίσω μέρος
Το iPhone 6 χάρη στις στρογγυλεμένες άκρες και στο ολισθηρό πίσω μέρος, γλιστράει  εύκολα από τα χέρια. Το iPhone 6S έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια το πρόβλημα λύνεται με πρόσθετη θήκη. Ίσως είναι σκόπιμο, για να πωληθούν και τα κατάλληλα αξεσουάρ του όπως οι "Θήκες με Μπαταρίες" που αναφέραμε παραπάνω...



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια