FIAT Panda K-Way

Η γκάμα εκδόσεων του Panda ανανεώνεται με την παρουσίαση του νέου Fiat Panda K-Way. Αυτή η πολύχρωμη και ειδική έκδοση απευθύνεται στο νεανικό κοινό, αλλά και σε όσους θέλουν να προσθέσουν ιδιαίτερο στιλ σε κάθε μετακίνησή τους. Το νέο Panda K-Way προέκυψε από τη συνεργασία της Fiat με τη δημοφιλή μάρκα μόδας K-Way, με φανατικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο.Οι δημιουργίες της χαρακτηρίζονται από την πολυχρωμία, το σύγχρονο σχέδιο αλλά και την υψηλή τεχνολογία, στοιχεία που ταιριάζουν με το Panda. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο φημισμένων εταιριών είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που θα λατρέψουν από την πρώτη στιγμή όσοι αναζητούν ένα μοντέλο με αστικό χαρακτήρα και απαράμιλλο στιλ.

fiatp02

Εξωτερικά, το Panda K-Way προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μεταξύ 20 πιθανών χρωματικών συνδυασμών, οι οποίοι περιλαμβάνουν 6 χρώματα αμαξώματος: μπλε, άσπρο, μαύρο, κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί, καθώς και 4 χρώματα για καθρέπτες και τάσια: κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε και απόχρωση τιτανίου.

Ο δυναμικός του χαρακτήρας γίνεται άμεσα αντιληπτός από τις λεπτομέρειες σε χρώμα τιτανίου, όπως τα εμπρός και τα πλευρικά λογότυπα και σημεία στους καθρέπτες και τους τροχούς. Παράλληλα, τα αυτοκόλλητα με τα σήματα της K-Way στις πίσω πόρτες και τα καλύμματα των καθρεφτών μαζί με το λογότυπο της μάρκας στους τροχούς, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την προσωπικότητα του.fiatp03

Ο νεανικός χαρακτήρας του είναι διάχυτος και στο εσωτερικό. Τα καθίσματά είναι δίχρωμα σε μπλε/γκρι τόνους με οικολογικό δέρμα, συνδυασμός που ταιριάζει αρμονικά με το μπλε ταμπλό και τον ασημένιο πίνακα οργάνων.

Τα χαρακτηριστικά λογότυπα της K-Way έχουν εμφανή παρουσία και στο εσωτερικό του μοντέλου, καθώς, πέρα από τα καθίσματα, υπάρχουν και στις ζώνες ασφαλείας αλλά και στα μπλε πατάκια. Επίσης, τα καθίσματα εμπρός είναι εξοπλισμένα με «VISIBAG», τα οποία είναι ειδικά γιλέκα ασφαλείας σχεδιασμένα από την K-Way για τη Fiat.

fiatp04

Ο στάνταρ εξοπλισμός του νέου Panda K-Way είναι πλούσιος και καλύπτει όλες τις ανάγκες για άνεση και ψυχαγωγία, καθώς, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει: ραδιο-CD/MP3 με έξι ηχεία, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα, σύστημα ABS με BAS και EBD, προσκέφαλα στα εμπρός και πίσω καθίσματα και τέσσερις αερόσακους (μπροστινούς και κεφαλής) και δείκτη αλλαγής ταχύτητας (GSI).

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν τη μέγιστη εξατομίκευση, επιλέγοντας μέσα από τη νέα σειρά προϊόντων και αξεσουάρ που προέκυψε από τη συνεργασία της Fiat με την την K-Way και δημιουργήθηκε από τη Mopar, τη μάρκα που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες, εξυπηρέτηση πελατών, αυθεντικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ για τις μάρκες της FCA. Η νέα αυτή κολεξιόν ξεχωρίζει για το στιλ και τα υλικά της K-Way, τα οποία είναι πλήρως προσαρμοσμένα για να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών του Panda, από αδιάβροχα μπουφάν μέχρι τσάντες για το σουπερμάρκετ και είναι διαθέσιμα στο Fiat store αλλά και σε ορισμένους εξουσιοδοτημένους εμπόρους.

fiatp05

Στην καρδιά του Panda K-Way βρίσκεται ο οικονομικός και αποδοτικός κινητήρας πετρελαίου 1.3 MTJ 95hp E6, ο οποίος εφοδιάζεται με το σύστημα Start&Stop, που βοηθά στην επίτευξη ακόμα χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου και μειωμένων εκπομπών ρύπων.

Tο Panda K-Way προσφέρεται με τον ντίζελ 1.3 Multijet 95hp E6. Η νέα αυτή έκδοση ξεκινά από 12.910 ευρώ (περιλαμβάνει έκπτωση και όφελος απόσυρσης) και είναι άμεσα διαθέσιμη στις εκθέσεις της Fiat.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια