Το all-around Windows 10 tablet που ξεχωρίζει!

H Dell έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στην αγορά των tablets, λανσάροντας στην αμερικανική αγορά μία ευρεία γκάμα συσκευών, οι οποίες καλύπτουν όλα τα γούστα και βαλάντια.
Ένα από τα καλύτερα all-around tablets που είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι το Venue 8 Pro, ένα αρκετά αποδοτικό tablet το οποίο βασίζεται στα Windows 10.  Dell Venue 8 Pro (2)


To Venue 8 Pro που κυκλοφορεί στην αγορά των Η.Π.Α είναι ουσιαστικά μία αναβάθμιση του παλαιότερου ομώνυμου μοντέλου που έφερε Windows Phone 8.1. Ειδικότερα, σε ότι έχει να κάνει με τα tech specs του, το Windows 10 tablet της Dell προσφέρει display 8 ιντσών με ανάλυση 1200x1920 pixels, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ένας επεξεργαστής quad-core Intel Atom Z8500, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2,24GHz. Επιπλέον, η πρόταση της Dell διαθέτει 4GB μνήμης RAM μαζί με 64GB αποθηκευτικού χώρου (που μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση microSD κάρτας). Επιπλέον, σύμφωνα με την Dell το νέο tablet της σειράς Venue θα προσφέρει 4G LTE, NFC, μία μπροστινή κάμερα στα 2MP, κύρια κάμερα στα 5MP και τέλος μία θύρα USB Type-C.


Η Dell πουλάει στην αμερικανική αγορά το Venue 8 Pro με τιμή στα 399$ (με Windows 10 Home), ενώ η έκδοση με τα Windows 10 Pro στοιχίζει στα 449$. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν ξεχωριστά και ένα stylus pen (ονομάζεται Active Pen) με κόστος κοντά στα 40$. Ενδιαφέρουσα περίπτωση, για να δούμε εάν θα το δούμε και από τα μέρη μας…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια