Η πιο έξυπνη τηλεόραση είναι ελληνική

Η γνωστή ελληνική εταιρία τεχνολογίας MLS κάνει πάλι το θαύμα της και μας συστήνει τις τηλεοράσεις Super SmartTV.


Πρόκειται για μια σειρά τηλεοράσεων που όχι μόνο μας προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία FULL HD εικόνας και ήχου, αλλά συγχρόνως μας λύνουν και τα χέρια στην κυριολεξία. Κι αυτό γιατί οι πρωτοποριακές Super Smart τηλεοράσεις της MLS διαθέτουν τη γνωστή MAIC. Την προσωπική βοηθό, που κάνει ό,τι της πεις. Εσείς της μιλάτε κι αυτή αλλάζει κανάλι, κάνει ζάπινγκ, αυξομειώνει τον ήχο, ψάχνει στο διαδίκτυο ή κάνει ό,τι άλλο θελήσετε από την τηλεόρασή σας.


Και επειδή οι MLS Super Smart δεν είναι απλά έξυπνες αλλά πανέξυπνες, εννοείται ότι μας παρέχουν πρόσβαση στο Internet και στις αγαπημένες μας εφαρμογές. Το λογισμικό Android 4.2, ο επεξεργαστής 1,5GHz και το 1,5GB RAM που διαθέτουν οι τηλεοράσεις, μας επιτρέπουν να μπαίνουμε στο Youtube, να μιλάμε σε φίλους από Facebook και Skype αλλά και να συνδέουμε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού, με υψηλές ταχύτητες και χωρίς κανένα πρόβλημα!

Οι Super SmartTV κυκλοφορούν ήδη στην αγορά σε 32 / 42 / 49 ίντσες και η εταιρία MLS μας καλεί να φερθούμε κι εμείς έξυπνα και να αποκτήσουμε μία στιλάτη, LED 3D, Full HD τηλεόραση που πραγματικά θα μας λύσει τα χέρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια