Μια ματιά στους νέους Toshiba Z

H γνωστή σειρά Z των επαγγελματικών laptops της Toshiba αναβαθμίζεται με τους Intel Core 6ης γενιάς. Η σειρά Toshiba Z περιλαμβάνει τον 12,1” Portégé Z20t-C, τον 13,3” Portégé Z30-C, τον 14” Tecra Z40-C και τον15.6” Tecra Z50-C.


Τα clamshell μοντέλα της σειράς Z έχουν κοινό docking, κοινό software image και κοινούς AC adapters για ευκολότερη διαχείριση στο πλαίσιο ενός οργανισμού.

Προσφέροντας ήδη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για mobile working, η αναβαθμισμένη σειρά Z προσφέρει μεγαλύτερη φορητότητα μακριά από το γραφείο. Ο Portégé Z20t-C με επεξεργαστές Intel Core M 6ης γενιάς διαθέτει θύρα USB 3.1 Type-C. Ο Portégé Z20t-C μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Ultrabook ή ως tablet PC. Η μπαταρία του διαρκεί σχεδόν 19 ώρες επιτρέποντας στους επαγγελματίες να εργαστούν για δύο εργάσιμες μέρες χωρίς να φορτίσουν τη συσκευή.


Toshiba Portégé Z20t-C
Ο εξαιρετικά φορητός Portégé Z30-C είναι κατάλληλος για στελέχη που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση και in-demand executives που ταξιδεύουν συχνά για συναντήσεις, δίνοντάς τους την ευελιξία των σχεδόν 16 ωρών διάρκειας στην μπαταρία.


Ο Tecra Z40-C έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ισορροπία μεταξύ φορητότητας και παραγωγικότητας. Με οθόνη που διατίθεται με ανάλυση Full HD, η αυτονομία του Tecra Z40-C φτάνει τις 15 ώρες.


Toshiba Tecra Z40-C
Σχεδιασμένος για εργασία από task σε task, με μεγάλη οθόνη για έγγραφα και φύλλα εργασίας, ο νέος Tecra Z50-C εστιάζει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Ο Tecra Z50-C διαθέτει 4 θύρες USB 3.0 και ενσωματωμένο, προαιρετικά, optical disk drive. Οι δυνατότητες Dual pointing και το οπίσθια φωτιζόμενο πληκτρολόγιο συμβάλλουν στην παραγωγικότητα στο γραφείο- ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα όπως meeting rooms ή κατά τις παρουσιάσεις.

Οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των Portégé Z20t-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C, και Tecra Z50-C θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη από την Toshiba το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια