Μάχη για την επιβίωση στο νέο trailer του Far Cry Primal!

Το Far Cry Primal (κυκλοφορεί σε PC, Xbox One και PS4 στις 23/2) θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα από τα φιλόδοξα και πρωτότυπα projects των τελευταίων ετών και σίγουρα πρόκειται για μία ξεχωριστή
προσπάθεια που απαιτεί ιδιαίτερη τόλμη, καθώς η προϊστορική εποχή είναι ένα πρωτόγνωρο setting, με το οποίο δεν έχουν καταπιαστεί πολλοί τίτλοι.


Το νέο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Ubisoft φανερώνει ότι το παιχνίδι σίγουρα ξεχωρίζει μόνο και μόνο λόγω της ιδιαίτερης θεματολογίας του. Στο Far Cry Primal οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Takkar, ενός κυνηγού που καλείται να προστατεύσει όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και την φυλή του. Οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν στην περιοχή του Oros, η οποία αποτελεί το πεδίο διαμάχης τριών διαφορετικών φυλών οι οποίες ερίζουν για την επικράτηση, αλλά κυρίως για την επιβίωση τους σε έναν κόσμο που βρίθει από κινδύνους. Η Ubisoft περιγράφει το Far Cry Primal ως μία μοναδική single-player εμπειρία, σε μία εποχή όπου γιγαντιαία κτήνη όπως μαμούθ και σμιλόδοντες κυριαρχούσαν στον πλάνητη. Δείτε το trailer που ακολουθεί, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσει τα… πρωτόγονα σας ένστικτα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια