Οι νέοι επεξεργαστές θα απαιτούν μόνο Windows 10

Ελπίζετε να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουριο PC στο γραφείο, χωρίς ωστόσο να ενσωματώνει τα Windows 10; Αυτό μάλλον δε θα αποτελεί... επιλογή, καθώς η Microsoft αποκάλυψε ότι, από εδώ και στο εξής,
οι νέοι επεξεργαστές των AMD, Intel και Qualcomm θα απαιτούν μόνο την τρέχουσα έκδοση των Windows για enterprise support.


Αν πάντως θέλετε να παραμείνετε σε μία παλαιότερη έκδοση των Windows, πρέπει να είστε προσεκτικοί και στην επιλογή ενός υπάρχοντος επεξεργαστή. Η Microsoft κυκλοφόρησε μία λίστα από Skylake-based processors που θα είναι συμβατοί και με Windows 7 και 8.1, ωστόσο η υποστήριξή των εταιρικών πελατών θα ισχύει μόνο για τους επόμενους 18 μήνες, έως τις 17 Ιουλίου του 2017 και, κατόπιν, θα πρέπει να λάβουν την αναβάθμιση στα Windows 10.

Αυτή η αλλαγή στην πολιτική υποστήριξης θα βοηθήσει τη Microsoft να πετύχει βαθύτερη "ενσωμάτωση" των νέων Windows στο πλέον πρόσφατο hardware της αγοράς, αλλά και να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα: το να έχει πολλούς εταιρικούς πελάτες με παλαιότερες εκδόσεις των Windows, κάτι που παραδοσιακά συμβαίνει στο χώρο του enterprise.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια