Νέο Nissan NP300 Navara


Το νέο pick–up της Nissan, αναμένεται στις εκθέσεις των επίσημων εμπόρων της φίρμας στην Ελλάδα, στο τέλος του Φεβρουαρίου.
Έχοντας ήδη στις αποσκευές του, το διεθνές βραβείο του International Pick-up  για το 2016, το νέο NP300 Navara, ετοιμάζεται να πατήσει επί Ελληνικού εδάφους, θέτοντας ένα νέο σημαντικό «παίκτη» στην κατηγορία των pick-up.

Με κληρονομιά την εμπειρία 80 ετών της Nissan στο σχεδιασμό και την κατασκευαστική υπεροχή καινοτόμων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το νέο Navara εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό, την φινέτσα, τις καινοτόμες τεχνολογίες που ενσωματώνει, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση, τόσο εκτός όσο και εντός δρόμου, που ξεπερνά τα εσκαμμένα.
Το νέο μοντέλο αποτελείται από ένα πανίσχυρο, υψηλής αντοχής πλαίσιο που, σε συνδυασμό με  μια σειρά από νέα μηχανολογικά χαρακτηριστικά, ανεβάζει ψηλά τον πήχη της οδικής συμπεριφοράς αλλά και της πρακτικότητας.
Χρησιμοποιώντας το ίδιο DNA με τα καταξιωμένα crossover της Nissan, όπως Qashqai, X-Trail και Juke, το NP300 Navara φέρνει μια νέα αντίληψη στην κατηγορία των pick-up, που πολλοί ανταγωνιστές του θα ζηλέψουν.
Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το  Navara, διαθέτει τα «διαπιστευτήρια» για  να ανταπεξέλθει στις σκληρές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.
Επιπλέον, η πλούσια γκάμα των γνήσιων αξεσουάρ που ταιριάζουν στο νέο ελαφρύ φορτηγάκι της Nissan, είναι σίγουρο πως θα συναρπάσουν τους υποψήφιους αγοραστές,  που επιζητούν το καλύτερο για το καλύτερο pick-up της χρονιάς.
navara2
navara3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια