Πώς η Oppo θα φορτίζει πλήρως ένα smartphone μέσα σε 15 λεπτά!

Όπως σημειώνουν οι Κινέζοι, η νέα τεχνολογία μπορεί να πετύχει ακόμη και πλήρη φόρτιση σε 15 λεπτά! Δεν ξεχάσαμε κάποιο μηδενικό. 15 μόλις λεπτά.


Τόσος χρόνος σημείωσε η Oppo ότι χρειάζεται για να φορτίσει πλήρως μία άδεια μπαταρία 2.500mAh έως το 100%, με την τεχνολογία της να συνεργάζεται τόσο με microUSB όσο και με USB Type-C ports. Δουλεύει μάλιστα στα 5V και όχι στα 9 ή τα 12V άλλων λύσεων γρήγορης φόρτισης, με αποτέλεσμα να μην επηράζει αρνητικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Χάρη στη χρήση ενός ειδικού αλγορίθμου, καταργεί επίσης την ανάγκη χρήσης μετατροπέα τάσης, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι επιτρέπει και τη χρήση του τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της φόρτισης, χωρίς να αλλάζει την ταχύτητα που το φορτίζει.

Η τεχνολογία Super VOOC προσφέρει ταχύτερη φόρτιση και από αυτήν που είδαμε στα πρόσφατα Quick Charge 3.0 demos της Qualcomm, καθώς η δεύτερη υπόσχεται φόρτιση σε ένα smartphone από το 0 έως το 80% σε 35 λεπτά.


Η Oppo επέδειξε τη λειτουργία onstage στο MWC 2016 σε ένα demo smartphone, ελπίζουμε ωστόσο να δούμε σύντομα ανακοίνωση κάποιου νέου μοντέλου από την εταιρεία που να την υποστηρίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια