Ινδικά smartphone με 7 Ευρώ


Η ινδική εταιρεία smartphone «Ringing Bells» μόλις λάνσαρε ένα... νέο τηλέφωνο που κοστίζει μόλις 500 ρουπίες (περίπου 7 ευρώ), παρόλο που τα μέσα ενημέρωσης της Ινδίας τοποθετούν την τιμή του ακόμη χαμηλότερα, σύμφωνα με το σάιτ Android Central.


Το smartphone «Freedom 251» βγήκε στην αγορά σήμερα και επιβεβαιώνει το πόσο φθηνά μπορούν να είναι τα Android τηλέφωνα.Εταιρείες όπως η Xiaomi, παράγουν χαμηλού κόστους Android τηλέφωνα εδώ και χρόνια, αν και οι συσκευές της εταιρείας πωλούνται για περίπου 200 λίρες. Το Freedom 251 έχει αποθηκευτικό χώρο 8GB και ενσωματωμένες κάμερες μπροστά και πίσω: «Αποτελεί τη ναυαρχίδα των κινητών μας και θεωρούμε ότι θα φέρει επανάσταση στη βιομηχανία» δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος της εταιρείας, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά πριν από τέσσερις μήνες και εκτιμά ότι το νέο της προϊόν θα είναι έτοιμο σε ένα περίπου χρόνο.Τα εξαρτήματα χαμηλού κόστους δίνουν την δυνατότητα στους κατασκευαστές, όπως στην Ringing Bells να παράγουν εξαιρετικά φθηνά Android τηλέφωνα.
Το ενημερωτικό σάιτ Android Central αναφέρει ότι η είσοδος αυτών των smartphone στην αγορά, έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση της Ινδίας ως μέρος του ινδικού προγράμματος Make, ένα σχέδιο που αποτυπώνει τις καινοτομίες στην χώρα. Η Ινδία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά κινητών τηλεφώνων στον κόσμο και έχει 1 δισεκ. συνδρομητές κινητών τηλεφώνων.
Πηγή: www.tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια