Κάθε προϊόν που ετοιμάζει η Apple

Άλλη μία κατηγορία της Apple που δεν πηγαίνει καλά. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει μία ή δύο ισχυρότερες συσκευές, μία 9,7 ιντσών και μία 12,9 ιντσών, ισχυρότερες από τις προηγούμενες, με περισσότερη RAM, A9X SoC και λήψη 4Κ video.


Η Apple θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να τα πάει καλύτερα στον τομέα των παραδόσεων των συσκευών. Το Apple Watch πιθανόν να συνεχίσει να διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή, ενώ το Apple Watch 2 ίσως να ξεκινά από το ίδιο τιμολογιακό κατώφλι με το πρώτο μοντέλο. Η σχεδίαση θα είναι μάλλον η ίδια, ενώ θα υπάρχουν περισσότερα λουράκια.

Λέγεται ότι στόχος της Apple είναι να βελτιώσει την κάμερα του iPhone. Επίσης λέγεται ότι στο iPhone 7 θα εγκαινιαστεί μία νέα σχεδίαση που δεν θα θυμίζει τις προηγούμενες.

H Apple ψάχνει τρόπους να κάνει το Apple TV επιτυχημένο. Οι τελευταίες φήμες λένε ότι ίσως υπάρξει μια στενή συνεργασία με την Sling.

To νέο tablet είναι πιθανό να εμφανιστεί στα καταστήματα τον Σεπτέμβριο του 2016.
Λέγεται ότι θα είναι ακόμη πιο λεπτό από τα προηγούμενα μοντέλα που ήταν μόλις 6mm. Φυσικά, θα χρησιμοποιηθεί ένα γερό κράμα, όπως αυτό της σειράς 7000 από τα iPhone 6s και 6s Plus.

To νέο λειτουργικό της Apple αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο στο Developers Conference της εταιρείας [WWDC]. To KnowYourMobile λέει ότι το επερχόμενο OS είναι ήδη σε χρήση από κάποιους που το δοκιμάζουν.

Είναι σχεδόν βέβαιη η χρήση Skylake στα νέα MacBook και θα τα κάνει κατά 10-20% γρηγορότερα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια