Δύο Έλληνες επιχειρηματίες δημιουργούν την πρώτη συσκευή φόρτισης για Café & Bar

Πόσες φορές έτυχε κατά την έξοδό σας να μείνετε από μπαταρία στο κινητό σας; Τότε, φοβούμενοι πως θα χάσετε κάποιο τηλεφώνημα που περιμένετε, σκεφτήκατε να ζητήσετε από τον σερβιτόρο ή τον μπάρμαν απεγνωσμένα μια πρίζα.
Τι γίνεται όμως καθώς πιθανότατα δεν κουβαλάτε μαζί σας πάντα φορτιστή ή η πρίζα δεν είναι εύκολα προσβάσιμη;

Ο Τάσος και ο Βασίλης, δύο νέοι επιχειρηματίες από την Αθήνα, βρήκαν τη λύση κατασκευάζοντας στην Ελλάδα το πρώτο Café/Resto PowerBank!
cafe-resto-powerbank-by-romoss

Τα πρώτα PowerBanks για Καφετέριες, Bar, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις εστίασης! Μια κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία και βιομηχανικό σχέδιο (Ο.Β.Ι.) της ROMOSS Greece.

Η ιδέα γεννήθηκε μετά από άπειρες εμπειρίες προσωπικές ή φίλων, όπου το αποτέλεσμα ήταν συνήθως να χαθεί ένα σημαντικό τηλέφωνο ή να μη ληφθεί ένα μήνυμα εγκαίρως ή ακόμα και να… ματαιωθεί μια συνάντηση επειδή δεν είχε οριστεί ακριβές σημείο και δεν υπήρχε τρόπος επικοινωνίας.


Έτσι, σχεδίασαν και κατασκεύασαν στην Ελλάδα μια συσκευή ιδανική για χώρους εστίασης, που μέσα της περιέχει PowerBank με μεγάλη χωρητικότητα ενέργειας και έχει ενσωματωμένα καλώδια για να καλύπτει όλες τις μάρκες smartphone. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς, για να έχει μια γρήγορη φόρτιση στη συσκευή του όταν είναι έξω, είναι να μπει σε ένα κατάστημα εστίασης που διαθέτει τα Café/Resto PowerBanks!

Το προϊόν ήδη έχει τοποθετηθεί σε διάφορες καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ πέρα από το κοινό, επιχειρηματίες και σερβιτόροι δηλώνουν ενθουσιασμένοι,
καθώς η παροχή ενός μέσου φόρτισης στους πελάτες τους ήταν για πολύ καιρό ένα πρόβλημα που έπρεπε καθημερινά να αντιμετωπίσουν.

Το προϊόν διατίθεται από την ιστοσελίδα www.romoss.gr/cafe-powerbank, όπου και μπορεί κανείς να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια