Βίντεο κυκλοφορίας για το EVE Valkyrie VR

Η CCP games γιόρτασε το λανσάρισμα του EVE Valkyrie VR με το προβλεπόμενο βίντεο. Την ανακοίνωση κυκλοφορίας συνόδευσε και μια αναλυτική δημοσίευση του Owen O’Brien, παραγωγού του παιχνιδιού στη CCP, μέσα από το εταιρικό μπλογκ.
Μεταξύ άλλων, ο O’Brien είπε:
«Έχουμε δει τεράστια ανάπτυξη στην τεχνολογία και είμαι σίγουρος πως αυτή είναι μόνο η αρχή. Έχουμε δει τεράστια ανάπτυξη και στο παιχνίδι μας. Μεγάλωσε από ένα ντέμο που έγινε με πάθος για την τεχνολογία VR σε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι – φτιαγμένο από παίκτες για παίκτες. Και πάλι, αυτό είναι μόνο η αρχή. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα εδώ στο Newcastle, για αυτό που έχουμε φτιάξει αλλά δεν τελειώνουμε εδώ. Είναι μια βάση από όπου θα χτίσουμε.
Το πού θα πάμε από εδώ, εξαρτάται από εσάς. Θέλουμε να φτιάξουμε την καλύτερη εμπειρία ανταγωνιστικού multiplayer για την πλατφόρμα VR. Αλλά δεν θα το αποφασίσουμε εμείς αυτό. Οι παίκτες θα το αποφασίσουν. Σημαντική ιδέα στο Valkyrie είναι πως ο θάνατος δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή για την επόμενη ζωή. Πως μαθαίνουμε περισσότερα από τα λάθη μας, παρά από τις επιτυχίες μας. ‘Δεν με σκοτώνεις, με κάνεις δυνατότερο’. Το ίδιο ισχύει στη φιλοσοφία μας για τη δημιουργία του παιχνιδιού. Αυτό είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού». Όμορφα λόγια πραγματικά… δείτε τώρα και το όμορφο βίντεο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια