Κυκλοφορεί στις 7 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και Windows PC!

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή, καθώς μετά το World of Warcraft: Legion έρχεται η σειρά της 2K Games να αποκαλύψει ότι το Mafia III θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PS4, Windows PC και Xbox One!


Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, το παιχνίδι αφορά την ιστορία εκδίκησης του Lincoln Clay και είναι τοποθετημένο σε μια φανταστική Νέα Ορλεάνη στα τέλη της δεκατίας του 60′.

“Το Mafia III λαμβάνει χώρα στη Νέα Ορλεάνη το 1968, σε μια από τις πιο ταραχώδεις εποχές της Αμερικανικής ιστορίας. Έχουμε δημιουργήσει μια ενεργή πόλη με τα αυτοκίνητα, τη μόδα και τη μουσική της εποχής. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ανθίζει η διαφθορά και το οργανωμένο έγκλημα. Η ιταλική μαφία χειρίζεται τον παράνομο τζόγο, τα ναρκωτικά και την πορνεία, ενώ η διεφθαρμένη αστυνομία και οι πολιτικοί γεμίζουν τις τσέπες τους με το μερτικό τους.


Ο Lincoln είναι ένα ορφανό παιδί που επιστρέφει από το πόλεμο του Βιετνάμ και βρίσκει τον πατριό και τον ετεροθαλή αδερφό του στις συμμορίες των μαύρων. Αλλά όχι για πολύ. Η ιταλική μαφία τους σφάζει και ο ίδιος εξαπολύει την οργή του σε έναν βίαιο αγώνα εναντίον των Ιταλών που αλλάζει τις ισορροπίες στην πόλη”

Το Mafia III θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, μία standard και δύο special editions με διάφορα καλούδια για όσους τις προτιμήσουν (όπως το soundtrack του παιχνιδιού σε βινύλιο!).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια