Η Apple κυκλοφορεί νέα 12″ Retina MacBook

H Apple σήμερα κυκλοφορήσε μια αναβάθμιση για την γραμμή των 12 ιντσών Retina MacBook με νέους επεξεργαστές Skylake, καλύτερες αποδόσεις και ένα νέο χρωματισμό, αυτόν του Rose Gold.
Οι νέες αυτές αλλαγές μάλιστα επέτρεψαν στην Apple να δώσει στα νέα αυτά μηχανήματα ακόμη μια ώρα αυτονομίας.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά η Apple κρατάει τον ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό στο σασί και υπάρχει και σε αυτή την αναβάθμιση μια και μοναδική θύρα USB-C.

Η τιμή επίσης έχει παραμείνει στα ίδια με το βασικό μοντέλο να ξεκινάει από τα 1299 δολάρια. Η νέα αυτή αναβάθμιση σημαίνει πως η Apple πλέον προσφέρει MacBook στα ίδια χρώματα όπως και οι iOS συσκευές της, δηλαδή Space Grey, Silver, Gold, και Rose Gold.


Τα νέα MacBook λοιπόν συμπεριλαμβάνουν τους 6ης γενιάς Intel Core M επεξεργαστές με ταχύτητα μεταξύ 1.1 GHz και 1.2 GHz. Οι βελτιώσεις στα γραφικά δίνουν 25% μεγαλύτερη ταχύτητα από τα προηγούμενα μοντέλα. Η USB-C θύρα φαίνεται να είναι η ίδια ενώ δεν έχουμε υποστήριξη Thuderbolt 3 όπως ανέφεραν οι φήμες.


Στα 1299 δολάρια, έχουμε λοιπόν έναν Retina MacBook με 1.1 GHz επεξεργαστή, 8 GB μνήμης και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Περισσότερες πληροφορίες και specs θα βρείτε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια