Επιτέλους! Επίσημες εφαρμογές του Facebook για Windows 10

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, μετά από beta και δοκιμαστικές εκδόσεις που προηγήθηκαν, σήμερα το Facebook λανσάρει την πρώτη εφαρμογή του Messenger για Windows 10
desktop, μαζί με μία πλήρη Facebook app επίσης για τα τα Windows 10 αλλά και εφαρμογή Instagram για Windows 10 Mobile.

Ήταν μία υπόσχεση που είχε δώσει το Facebook στο F8 Developer conference, ότι θα δημιουργήσει ολοκληρωμένες Universal Windows 10 Apps, και
να που γίνεται πραγματικότητα.

Το Messenger app για Windows 10 mobile φέρνει όλα τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά, όπως stickers, group conversations και GIFs στα Windows μαζί με native desktop notifications. Μπορείτε μάλιστα μέσω των live tiles να βλέπετε πότε έχετε νέα μηνύματα.

To Facebook App για Windows 10 βρίσκεται πλέον ένα click μακριά από το Start Menu και φορτώνει πιο γρήγορα από οποιαδήποτε παλαιότερη εφαρμογή, ενώ υποστηρίζει desktop notifications και σας επιτρέπει να κάνετε pin ένα νέο Facebook Live Tile με updates από τους φίλους σας και τις σελίδες που ακολουθείτε.

Μπορείτε ακόμη να μοιράζεστε φωτογραφίες στο Facebook απευθείας από τις αγαπημένες σας εφαρμογές ή τον File Explorer. Υποστηρίζονται features όπως τα Reactions και τα stickers σε σχόλια, καθώς και η δεξιά στήλη με γενέθλια, reminders, trending topics κ.ά. Επίσης υπάρχει και in-app browser.


Το Ιnstagram app για Windows 10 mobile διαθέτει μεταξύ άλλων τις λειτουργίες Instagram Direct, Explore και Video, ενώ υποστηρίζει επίσης Live Tiles.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια