Έχει "τιγκάρει" το iPhone σας;

Τα iPhone με 16GB αποθηκευτικού χώρου μπορεί να κοστίζουν λιγότερο στην τσέπη του καταναλωτή, παρόλα αυτά με βάση τα σημερινά δεδομένα και τις αυξημένες ανάγκες που έχουν οι περισσότεροι χρήστες τα 16GB συνήθως γεμίζουν για... πλάκα!
Για τους users λοιπόν που αντιμετωπίζουν συχνά - πυκνά τον εφιάλτη του low-storage σε ένα iPhone ή σε μία οποιαδήποτε άλλη συσκευή που φέρει τη σφραγίδα της Apple (και διαθέτει lightning port), η SanDisk προτείνει το iXpand Flash Drive, μία λύση που σίγουρα μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση...


To iXpand είναι ένα compact-sized dongle που αυτό που κάνει είναι ουσιαστικά να επεκτείνει τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο μίας iOS-based συσκευής. H σύνδεση του είναι απλή και εύκολη και όταν χρησιμοποιείται με το iXpand drive app (μία εφαρμογή που η SanDisk δημιούργησε αποκλειστικά με γνώμονα το feedback που παρείχαν οι users των προϊόντων της), οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν καλύτερα τα αρχεία τους, ρυθμίζοντας μία σειρά από λειτουργίες που επιτρέπουν την καλύτερη διαχείριση των αποθηκευμένων files. Το iXpand της Sandisk συνδέεται είτε wireless είτε μέσω USB 3.0, ενώ μάλιστα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να παίξει μία σειρά από media files (αρχεία ήχου ή video) που βρίσκονται αποθηκευμένα στο iPhone. To iXpand ανάλογα με τον extra αποθηκευτικό χώρο που παρέχει κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές "γεύσεις", καθώς υπάρχει η version των 16GB (49.99$), 32GB (69.99$), 64GB (89.99$) και 128GB (129.99$). Τέλος, είναι συμβατό με τα iPad mini, iPad Air και Air 2, iPad Pro, iPhone 5 και άνω και το 5ης γενιάς iPod.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια