Έρχεται νέα αλλαγή στο Messenger

Το Facebook εξακολουθεί την τακτική του να δημιουργεί νέα χαρακτηριστικά και εργαλεία ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να επικοινωνούν μέσω του Messenger και να προτιμούν την εφαρμογή από άλλες παρόμοιες ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων.


Ο γίγαντας της κοινωνικής δικτύωσης ξεδιπλώνει ένα νέο εργαλείο στο Messenger το οποίο ουσιαστικά θα είναι η δυνατότητα ηχητικής συνομιλίας που θα επιτρέπει στους χρήστες να καλούν ταυτόχρονα έως και 50 άτομα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail. Αυτό το χαρακτηριστικό βασίζεται στην επιλογή που δίνει το Facebook για ομαδική συνομιλία μέσω γραπτών μηνυμάτων. Αναμένεται, λοιπόν, μέσα στις επόμενες μέρες να εμφανιστεί στο Messenger των χρηστών ένα κόκκινο εικονίδιο τηλεφώνου σε μια ομάδα συνομιλίας για να κάνει όποιος θέλει τις κλήσεις του. Με την τελευταία έκδοση αυτή του Messenger, μπορείτε απλά να πατήσετε το κόκκινο κουμπί του τηλεφώνου να επιλέξτε έναν-έναν τους φίλους που θέλετε να συνομιλήσετε μέσα σε μια ομάδα και να κάνετε την κλήση ταυτόχρονα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.


Η ομάδα θα εμφανίσει κάθε πρόσωπο που έχει απαντήσει και συμμετέχει στην κλήση, δηλαδή το όνομά του και την εικόνα προφίλ. «Πραγματικά είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτή τη δυνατότητα ομαδικής κλήσης στο Messenger», είπε ο David Marcus, αντιπρόεδρος της υπηρεσίας μηνυμάτων του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και αναφερόμενος στο νέο χαρακτηριστικό τόνισε ότι με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορεί να ξεκινήσει μια ομαδική κλήση με τόσα πολλά άτομα. Το Messenger, εξάλλου τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν περισσότερες δυνατότητες στην εφαρμογή κατά την επόμενη περίοδο ώστε να μπορέσει να κερδίσει ακόμα περισσότερους οπαδούς. Επιπλέον, τον Ιανουάριο είχαν γίνει αναφορές για «εξαφάνιση των τηλεφωνικών αριθμών» μακροπρόθεσμα. Παράλληλα ο Marcus είχε δηλώσει ότι το Messenger προσφέρει πάρα πολλά, από αποστολή γραπτών μηνυμάτων, μέχρι κλήσεις και αποστολή φωτογραφίων για να καλύψει τις ανάγκες όλων των χρηστών. Εκτός των άλλων πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα γίνει ακόμη πιο «φιλικό» και χρήσιμο στις διάφορες εταιρείες και επιχειρήσεις και στον τρόπο επικοινωνίας αυτών μεταξύ τους και μεταξύ των πελατών.


Το σίγουρο είναι ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων είναι μεγάλος και αυξάνεται συνεχώς με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να ψάχνουν πιο δελεαστικά εργαλεία για τους χρήστες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια