ΔΕΙΤΕ ΤΟ !! Το t-shirt που σας μαθαίνει ανατομία!

Μέσω μιας εφαρμογής για κινητά και φορώντας το Virtuali-Tee θα μπορείτε να εξερευνήσετε το μαγικό κόσμο της ανατομίας του ανθρώπινου σώματος.


Αρχικά μπορεί να φαίνεται σαν ένα παράξενο t-shirt αλλά χάρη σε μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για κινητά που τρέχουν λειτουργικό iOS και Android θα μπορείτε να ξεκινήσετε ένα αναπάντεχο ταξίδι εκμάθησης στην τιμή μιας απλής φανέλας! Επίσης μπορείτε να το συνδυάσετε και με ένα VR cardboard για να βουτήξετε κυριολεκτικά στο σώμα σας!


Η ιδέα μιας “ανατομικής” φανέλας προέρχεται από την εταιρία Curiscope η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία VR περιεχομένου και στόχος της είναι η διευκόλυνση της εκμάθησης της ανατομίας στα παιδιά αλλά και στους μεγαλύτερους, γιατί ποτέ δεν είναι αργά!

Η ιδέα βρίσκεται ακόμα σε φάση χρηματοδότησης στο Kickstarter, αλλά λαμβάνει πάρα πολλά θετικά σχόλια από γνωστές εταιρίες και ιδρύματα όπως Samsung, UCL  Institute of Education και Mattel.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Virtuali-Tee μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του προϊόντος στο Kickstarter.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια