Το Uncharted 4 κυκλοφόρησε πριν την ώρα του!

«Έσπασε» η ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted 4 σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς εμφανίζονται αναφορές καταναλωτών που το αγόρασαν κανονικά. Θεωρητικά το παιχνίδι θα πρέπει να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε όλον τον πλανήτη, χωρίς εξαιρέσεις, στις 10 του Μάη.
Στις 26 Απριλίου όμως (αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας πριν να γίνει η τελευταία αναβολή), έκπληκτοι gamers  στο Ηνωμένο Βασίλειο είδαν σε κάποια καταστήματα το παιχνίδι να κυκλοφορεί κανονικά. Οι πρώτες δοκιμές δείχνουν ότι το παιχνίδι δουλεύει κανονικά,
χωρίς όμως τη λειτουργία multiplayer, ενώ τα Achievements δεν συγχρονίζονται με τους σέρβερς της SONY. Αντίστοιχες αναφορές έρχονται από το αγγλικό και το γερμανικό Amazon ότι το Uncharted 4 έχει αποσταλεί σε όσους το είχαν παραγγείλει. Το πιθανότερο είναι να έγινε κάποιο λογιστικό λάθος ή να είχαν σταλλεί ήδη τα πρώτα φορτία με την έκδοση της 26 Απριλίου, παραμένουμε όμως σε αναμονή για επίσημη τοποθέτηση της SONY για το συμβάν και γιατί έχουν διαρρεύσει κάποια κομμάτια, 15 ημέρες πριν από την επίσημη ημερομηνία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια