Όχι κι άσχημα… 200.000 copies πούλησε το Stellaris στο launch του!

Το Stellaris είναι ένα 4Χ grand space strategy game, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε απευθύνεται στους gamers που… το λέει η ψυχούλα τους και που προπάντων διαθέτουν μπόλικο ελεύθερο χρόνο στη ζωή τους,
έτσι ώστε να λιώσουν ανελέητα με τις ώρες (άλλωστε η κατάκτηση ενός ολόκληρου γαλαξία απαιτεί μπόλικο χρόνο). Εκεί βέβαια που νομίζαμε ότι τα 4X strategy απευθύνονται σε ένα «ειδικό» κοινό, τελικά φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι fans, καθώς με το που κυκλοφόρησε το Stellaris σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων, καθώς στο launch day πουλήθηκαν παραπάνω από 200.000 copies!


To Stellaris έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ τίτλου της Paradox Interactive, ξεπερνώντας ακόμη και τα σούπερ πετυχημένα Magicka και Pillars of Eternity! Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό το ξεχωριστό αυτό grand space strategy έσπασε και το ρεκόρ των περισσότερων ταυτόχρονων χρηστών (ρεκόρ που κατείχε το Cities: Skylines), καθώς 68.000 και πλέον παίκτες συνδέθηκαν όλοι μαζί και επιχείρησαν να δημιουργήσουν τη δική τους διαστημική αυτοκρατορία. Αναμφίβολα, το Stellaris είναι από τα μεγαλύτερα projects ever για την Paradox και σίγουρα οι υπεύθυνοι της γνωστής εταιρείας θα πρέπει να αισθάνονται ευτυχισμένοι για την εξαιρετική πορεία του νέου τίτλου τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια