3 εκατ. copies το Dark Souls 3 και είναι το καλύτερο της σειράς!

Το Dark Souls 3 δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα games που είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα (μπορείτε να διαβάσετε το review μας κάνοντας click εδώ), αλλά και μία τεράστια εμπορική επιτυχία που σίγουρα σκόρπισε πολλά χαμόγελα στους υπευθύνους της Bandai Namco.
Και πως να μην αισθάνονται ευτυχισμένοι από τη στιγμή που το τρίτο Dark Souls κατάφερε μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα να διατεθούν 3 εκατομμύρια copies του παιχνιδιού (νούμερο που δεν αντιστοιχεί στον ακριβή αριθμό πωλήσεων, αλλά στον αριθμό των αντιτύπων που προμηθεύτηκαν οι retailers). Αυτή η επίδοση κατατάσσει το δημοφιλές παιχνίδι στην κορυφή του franchise, καθώς ουδέποτε Dark Souls
δεν κατόρθωσε να αγγίξει το παραπάνω νούμερο. Ενδεικτικό είναι ότι και οι δύο προηγούμενοι τίτλοι της σειράς πούλησαν κοντά στα 1.2 εκατομμύρια copies μέσα σε μερικούς μήνες, για αυτό και οι αναλυτές της Namco Bandai θεωρούν ότι (παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία πωλήσεων), το Dark Souls 3 σίγουρα θα ξεπεράσει με σχετική άνεση τους προκατόχους του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια