5 παιχνίδια της Deep Silver για 1 EUR στο Humble Bundle!

Αυτή την εβδομάδα, το Humble Bundle προσφέρει το δεύτερο πακέτο παιχνιδιών από τη Deep Silver! Όπως με όλα τα πακέτα που δίνονται κατά καιρούς, μπορείτε να δώσετε εσείς όσα χρήματα θέλετε και να ξεκλειδώσετε αντίστοιχα τους τίτλους της προσφοράς- όσο πιο βαθιά βάζετε το χέρι στην τσέπη, τόσο περισσότερα παιχνίδια αγοράζετε.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι κέρδη πωλήσεων πηγαίνουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Το βασικό πακέτο του ενός δολαρίου (περίπου 70 λεπτά) περιλαμβάνει τα Sacred 3 Gold, Risen, Risen 2: Dark Waters Gold Edition, Saints Row 2 και Dead Island: Game of the Year Edition.  Αν δώσετε τα 4$ του μέσου όρου πωλήσεων, ξεκλειδώνονται τα Dead Island: Riptide – Complete Edition, Killer is Dead – Nightmare Edition, Saints Row: The Third – The Full Package και 75% έκπτωση για
το Dead Island Definitive Collection. Το πιο πλούσιο πακέτο των 14 δολαρίων, ξεκλειδώνει το Saints Row IV και το Risen 3 Titan Lords. Μην το πολυσκέφτεστε: επισκεφθείτε την σελίδα του Humble Bundle και πάρτε το πακέτο της Capcom, ακόμα και αν επιλέξετε την ελάχιστη πληρωμή!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια