Κυκλοφόρησε το τρίτο μικρού μήκους animation του Overwatch!

Δεν χωράει αμφιβολία ότι το Overwatch έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού blockbuster, καθώς δεν υπάρχει gamer αυτή τη στιγμή που να αγαπάει το είδος των multiplayer shooters και να μην του έχει τραβήξει τη προσοχή το Overwatch της Blizzard.
Το καλό είναι ότι έχουν απομείνει λιγότερες από 10 μέρες για το release του και έτσι λοιπόν οι gamers δε θα χρειαστεί να περιμένουν και πολύ. Για να γίνει όμως αυτή η αναμονή λίγο πιο «γλυκιά», η Blizzard κυκλοφόρησε το τρίτο CGI μικρού μήκους για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι. Στο «Dragons» πρωταγωνιστεί ο δολοφόνος – ninja: Hanzo, ο οποίος ξεχωρίζει για τις θανατηφόρες ranged επιθέσεις του, εξαιτίας του τόξου που χρησιμοποιεί.
Παρακολουθώντας το animated short θα πάρετε μία γεύση από το ταραγμένο παρελθόν του Hanzο, καθώς ο ήρωας του Overwatch βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπος με τους δαίμονες του παρελθόντος του. Το Overwatch θα κάνει την εμφάνιση του στις 24/5 (PS4, Xbox One και PC) και εάν κρίνουμε από τα πρώτα δείγματα θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα στην δεκάδα με τα καλύτερα games της φετινής χρονιάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια