Ανακοινώθηκε το Battlefield 1 και δείτε το trailer του που μας πώρωσε αφάνταστα!

Εάν ανήκετε στους λάτρεις των first-person shooters σίγουρα θα είχατε μπουχτίσει (και σκυλοβαρεθεί) με τα ατελείωτα World War II shooters που έκαναν την εμφάνιση τους το ένα μετά το άλλο πριν από μερικά χρόνια. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να εμφανίζετε τα ίδια "συμπτώματα"
με τον καταιγισμό από space-based και sci-fi shooters, για αυτό και το γιατρικό σας πλέον έχει όνομα και λέγεται Battlefield 1! Επιτέλους, η DICE φαίνεται ότι άκουσε τους gamers και πήρε τη γενναία απόφαση να τοποθετήσει το γνωστό και πετυχημένο franchise στα αιματοβαμμένα πεδία των μαχών του Α' Παγκοσμίου Πολέμου!


Το νέο Battlefield δείχνει να αποτυπώνει στην εντέλεια στο νοσηρό πολεμικό κλίμα και τον εφιαλτικό κόσμο του Α’ Παγκοσμίου, καθώς διαθέτει από μάχες με άλογα και τανκς μέχρι δίπλανα, ναυαρχίδες και Ζέπελιν, αλλά και δείγματα χημικού πολέμου! Η DICE υπόσχεται multiplayer battles με τη συμμετοχή 64 παικτών και τοποθεσίες που ξεκινούν από τις Άλπεις και φτάνουν μέχρι την αραβική χερσόνησο (ναι… περιλαμβάνει και τον θρυλικό Λώρενς της Αραβίας το μενού). Όπως έγινε γνωστό, το Battlefield 1 θα έρθει σε PlayStation 4, Windows PC και Xbox One στις 21 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις (Standard, Deluxe και Collector’s), με την συλλεκτική μάλιστα να περιλαμβάνει μία σειρά από bonus items σε physical μορφή όπως είναι ένα αγαλματίδιο, μία συλλεκτική τράπουλα, ένα υφασμάτινο poster κ.ά. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού που όπως θα διαπιστώσετε και εσείς τα... "σπάει"! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια