Το κρεβάτι που σε κάνει να νιώθεις ότι επιπλέεις σε κενό αέρος

Τα στρώματα νερού αποτελούν ξεχασμένα κομμάτια των ‘70s και ‘80s, όμως η εταιρία Starpool επανασχεδίασε αυτή την «νερωμένη» εμπειρία ώστε να αποτελέσει μια εμπειρία χαλάρωσης και όχι μια εμπειρία ύπνου σαν να βρίσκεσαι σε βάρκα.
Το Zerobody μπορεί να γίνει το must κάθε σύγχρονου σπιτιού.

Αντί να κρύβει ένα τεράστιο «μπαλόνι» νερού μέσα στο στρώμα, το Ζerobody το χρησιμοποιεί σαν στοιχείο του σχεδιασμού του. Το στρώμα κάθεται εκτεθειμένο μέσα στο πλαίσιο του κρεβατιού, ώστε όταν ανεβαίνει και κάθεσαι πάνω του, το σώμα περικλείεται από ένα «μπαλόνι» γεμάτο με ζεστό νερό. Είναι σαν να νιώθει όπως όταν κάνεις μπάνιο αλλά χωρίς να βρέχεσαι.


Το συνολικό αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με το αίσθημα του σώματος όταν βρίσκεται σε περιβάλλον χωρίς βαρύτητα. Κάτι σαν τον θάλαμο μηδενικής βαρύτητας της NASA, αλλά χωρίς τη κλειστοφοβία ή την ανάγκη να είσαι εντελώς γυμνός. Η Starpool συνεργάστηκε με έναν ιταλικό σχεδιαστή, τον Christiano Mino, και μια εταιρία μελέτης του εγκεφάλου, την Necogita, για να σιγουρευτούν ότι το Zerobody θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί σαν συσκευή διαλογισμού, όταν χρησιμοποιηθεί μαζί με μια εφαρμογή. Διαθέτει, επίσης, εναλλασσόμενα χρωματιστά φωτάκια LED για να σε βάλουν στο κλίμα της χαλάρωσης και της απόλαυσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια