Πανικός για το board game του Dark Souls!

Από ότι φαίνεται η gaming community αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη την ιδέα για τη δημιουργία μίας board έκδοσης για το Dark Souls, καθώς η καμπάνια που έτρεξε στο Kickstarter στέφθηκε με πλήρη επιτυχία! Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 31.000 υποστηρικτές συγκέντρωσαν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.4 εκατομμυρίων δολαρίων!
Μπορεί ο αρχικός στόχος χρηματοδότησης του project να βρισκόταν στα 72.000$, αλλά παρά το γεγονός ότι επιτεύχθηκε με χαρακτηριστική ευκολία οι fans του Dark Souls, αλλά και οι λάτρεις των board games εξακολούθησαν να καταθέτουν τον «οβολό» τους, φτάνοντας με τη λήξη της καμπάνιας στο προαναφερθέν ποσό!


Το Dark Souls: The Board Game αποτελεί αυτή τη στιγμή το 12o πιο πετυχημένο project στην ιστορία του Kickstarter και βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το εξίσου πετυχημένο Bloodstained: Ritual of the Night του εμπνευστή του Castlevania, Koji Igarashi. Οι δημιουργοί της Steamforged μπορούν πλέον να ολοκληρώσουν το επιτραπέζιο τους όπως το είχαν φανταστεί, καθώς με το ποσό που συγκεντρώθηκε μπορούν να προσθέσουν 16 συνολικά χαρακτήρες του παιχνιδιού όταν το αρχικό σχέδιο τους ήταν μόλις 4! Σίγουρα το Dark Souls: The Board Game θα αποτελέσει μία τεράστια επιτυχία, αν και υποπτευόμαστε ότι θα είναι το ίδιο δύσκολο με την video game εκδοχή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια