Η ελληνική Elysium Gaming πρωταθλήτρια του SEEC!

Η ομάδα των Elysium Gaming αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στο SEEC Season III Finals και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια! Ήταν σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία για όλα τα μέλη της αποστολής που έκαναν τον οργανισμό υπερήφανο.
Μέσω των προκριματικών είχαν κατακτήσει το πρώτο seed, γεγονός που τους έθεσε αντιμέτωπους με την Nexus, η οποία προερχόταν από το Ρουμάνικο Wildcard. Στον πρώτο γύρο, κέρδισαν την Bo1 σειρά εναντίον της Nexus, καταλαμβάνοντας μια θέση στο Winner Bracket. Εκεί βρήκαν απέναντί τους την XPC, η οποία νωρίτερα είχε επιβληθεί της Gplay.BG επίσης με 1-0. Στην Bo3 σειρά που ακολούθησε η ομάδα βρέθηκε πίσω προσωρινά, ύστερα από ένα close game όμως ανέτρεψε το αποτέλεσμα με δύο συνεχείς νίκες. Η νίκη αυτή της έδωσε το εισιτήριο στον τελικό της διοργάνωσης. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στο Loser Bracket, πληροφορήθηκαν για τον αντίπαλό τους στον τελικό, ο οποίος ήταν η Gplay.BG από την Βουλγαρία. Στον μεγάλο τελικό επικράτησαν εναντίον της Gplay.BG με 2-1.
Η πρώτη νίκη στη σειρά, συνοδεύτηκε από απάντηση της Gplay.BG, αλλά στο τέλος η η Elysium Gaming έδειξε όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά προκειμένου να χρηστεί πρωταθλήτρια του SEEC για τη Season III. Στο δεύτερο παιχνίδι, μάλιστα, υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα, οπότε αποφασίστηκε να γίνει remake, κάτι που καθυστέρησε αρκετά τη διοργάνωση και πιθανότατα επέδρασε αρνητικά στην ψυχολογία όλων των παικτών.
Το βραβείο του MVP για τη διοργάνωση κέρδισε ο mid-laner της Elysium, Σπύρος «FearlessD» Παπανικολάου. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την προσπάθειά τους, περιμένουμε να δούμε από τους Elysium ακόμα πιο δυνατά πράγματα! Προς το παρόν μην ξεχάσετε τα trials του Overwatch, τα οποία θα πραγματοποιηθούν 4 και 5 Ιουνίου στα Atspot Πειραιά. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους Elysium, 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια