Φήμη: Η Microsoft σύντομα θα ανακοινώσει νέο Xbox One

Καθώς εντείνεται η φημολογία σχετικά με την επικείμενη κυκλοφορία του PS4K, μιας αναβαθμισμένης εκδοχής της δημοφιλούς κονσόλας της Sony, φαίνεται ότι η Microsoft προετοιμάζει σιωπηλά την επόμενη κίνησή της.
Τα φημολογούμενα Xbox One νέας γενιάς
εκτιμάται ότι άρχισαν να κατασκευάζονται τον περασμένο Φεβρουάριο στην Κίνα ή την Ταϊβάν. Αν τελικά κάτι τέτοιο ισχύει, η Microsoft πιθανότατα σκοπεύει σύντομα να ανακοινώσει τη νέα κονσόλα και έτσι φρόντισε να “στοκάρει”, προκειμένου να τη διαθέσει το συντομότερο δυνατόν στην αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό, ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος gaming της Microsoft, είχε δηλώσει ότι η ομάδα του εξετάζει το ενδεχόμενο ενίσχυσης του hardware του Xbox One, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει, το πως ακριβώς θα μπορούσε κάτι τέτοιο να επιτευχθεί.


Πάντως, είναι εξαιρετικά πιθανό τα νέα Xbox να μην βασίζονται σε ισχυρότερο hardware, αλλά απλά να αποτελούν “slim” εκδοχές του αρχικού μοντέλου, με βελτιωμένη ίσως κατανάλωση και θερμική συμπεριφορά. Αυτό το σενάριο είναι και το πλέον λογικό, αφού τον Φεβρουάριο δεν υπήρχε hardware που να πληροί τις προϋποθέσεις για χρήση σε ένα ισχυρότερο Xbox One. Υπενθυμίζουμε ότι οι επεξεργαστές γραφικών Polaris της AMD, που λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθούν στο PS4K, δεν παράγονταν μαζικά πριν από μερικούς μήνες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια