Το ηλεκτρικό supercar με αυτονομία 600 km!

Το Tomahawk διαθέτει εσωτερικό 2+2 θέσεων και λαμβάνει κίνηση από δύο ηλεκτρικά μοτέρ (μπροστά και πίσω), τα οποία του επιτρέπουν να επιταχύνει από στάση στα 96 km/h σε 3 sec.
Το 2017 σχεδιάζει να φέρει στη γραμμή παραγωγής η Dubuc Motors το Tomahawk, ένα τετρακίνητο ηλεκτρικό supercar. Η μάρκα με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσε ότι οι δοκιμές στις οποίες υπέβαλε το ηλεκτρικό πρωτότυπο η αυτονομία με μία φόρτιση έφθασε τα 370 μίλια, δηλαδή σχεδόν 600 km!


Το Tomahawk διαθέτει εσωτερικό 2+2 θέσεων και λαμβάνει κίνηση από δύο ηλεκτρικά μοτέρ (μπροστά και πίσω), τα οποία του επιτρέπουν να επιταχύνει από στάση στα 96 km/h σε 3 sec. Η διοίκηση της Dubuc Motors χαρακτηρίζει ικανοποιητική την ανταπόκριση στην καμπάνια για ανεύρεση επενδυτών. Έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 5 εκατ. δολάρια, ποσό όμως που είναι πολύ μικρό για να επιτρέψει στην Dubuc Motors να τηρήσει το χρονοδιάγραμμά της.

Αν τα χρήματα δεν αυξηθούν δραματικά τους επόμενους μήνες, φοβόμαστε ότι το Tomahawk EV θα μείνει στην ιστορία ως ένα ακόμη concept που παρέμεινε… concept.

Πηγή: www.protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια