Το σύστημα μαγείας του Total War: Warhammer σε βίντεο

Η Creative Assembly κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το οποίο εξηγεί το σύστημα μαγείας στο Total War: Warhammer και τη χρήση ξορκιών μέσα στη μάχη. Η μαγεία είναι απίστευτα σημαντική για την εξέλιξη της μάχης στο παιχνίδι και μπορεί να ανατρέψει την έκβαση μιας συμπλοκής.
Το βίντεο δείχνει ορισμένα θεαματικά παραδείγματα και τονίζει ότι η μαγεία δεν θα χρησιμοποιείται ακαταλόγιστα, αλλά ο παίκτης θα πρέπει να κάνει προσεκτική χρήση των ξορκιών του. Το βίντεο αναφέρει και την ιδιαιτερότητα των νάνων, οι οποίοι κλασικά έχουν μια αντιπάθεια στη μαγεία (που τους χαρίζει και μια αντίσταση ενάντια σε εχθρικά ξόρκια). Αντί για την παραδοσιακή χρήση μαγείας, η νάνοι έχουν τους Runesmiths που σχεδιάζουν σταθερούς ρούνους μαγείας στο
πεδίο της μάχης, οι οποίοι μάλιστα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Δείτε το βίντεο, αν μην τι άλλο για τις εντυπωσιακές σκηνές μάχες και εκρήξεων από φαντασμαγορικά ξόρκια μαγείας… θα σας ανοίξει την όρεξη ενώ περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Total War: Warhammer στις 24 Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια