Ένα πατάκι-ξυπνητήρι που θα σε σηκώσει σίγουρα από το κρεβάτι

Όσα χρόνια και να περάσουν, το πρωινό ξύπνημα θα εξακολουθήσει να ταλαιπωρεί την πλειοψηφία των εργαζόμενων (και όχι μόνο). Γι’ αυτό απαιτείται μια δραστική λύση που θα εξασφαλίζει ότι θα σηκωθείτε σίγουρα από το κρεβάτι, αφού τα 5 λεπτά του “snooze” συνήθως γίνονται…60 με τα συνεχή πατήματα.


Μια καλή πρόταση είναι να βάζεις το ξυπνητήρι επάνω στην ντουλάπα, έτσι ώστε να χρειαστεί να σηκωθείς για να το κλείσεις, αλλά αν θέλετε κάτι πιο “τεχνολογικό”, τότε ρίξτε μια ματιά στο Ruggie.

Πρόκειται για ένα πατάκι – ξυπνητήρι με ενσωματωμένο αισθητήρα πίεσης, το οποίο απενεργοποιείται μόνο όταν ο χρήστης πατήσει όρθιος και με τα δύο πέλματα για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα. Διαθέτει, επίσης, ενσωματωμένη οθόνη LED στην επάνω δεξιά γωνία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φωτάκι νυκτός και μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή μέσω USB για να “φορτώσετε” τον ήχο ξυπνήματος που επιθυμείτε. Η τροφοδοσία γίνεται με 3 μπαταρίες AAA που αντέχουν για τουλάχιστον 365 ημέρες καθημερινής χρήσης.


Το project έχει ήδη ξεπεράσει τον στόχο των $50.000 στην πλατφόρμα Kickstarter (πλησιάζει τις $130.000 και απομένουν ακόμη 51 ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας) και αναμένεται στην αγορά κατά το Σεπτέμβριο σε τιμή $99. Όσοι στηρίξουν την προσπάθεια, μπορούν να το προμηθευτούν σε τιμή $79.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια