Η νέα έκδοση του Misfit Shine 2 για κολυμβητές είναι πλέον διαθέσιμη

Η Misfit είναι μια ακόμα εταιρία που ειδικεύεται στην κατασκευή wearable συσκευών, και παλεύει σκληρά όπως άλλες αντίστοιχες εταιρίες, να κατακτήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της αγοράς. Με προϊόντα, όπως το Shine και Shine 2 (activity tracker) και το Ray (fitness/sleep tracker),
η εταιρία, που εδρεύει στο Silicon Valley, κάνει ένα βήμα παραπέρα ανακοινώνοντας το δεύτερης γενιάς tracker για κολυμβητές σε συνεργασία με την Speedo, το «Misfit Shine 2 Swimmer’s Edition». Η συσκευή είναι φυσικά αδιάβροχη, φτάνει έως τα 50 μέτρα βάθος, ενώ μπορεί να μετρήσει τους γύρους κατά την διάρκεια της κολύμβησης. Περιλαμβάνει επίσης, χρονόμετρο με δόνηση, φωτάκια LED για ειδοποιήσεις και φέρει το εταιρικό σήμα της Speedo στο πίσω μέρος.


Το Misfit Shine 2 Swimmer’s Edition κάνει όλες τις απλές λειτουργίες που πρέπει ως άλλο ένα activity tracker, ενώ έχει δοκιμαστεί από τον επαγγελματία κολυμβητή και Χρυσό Ολυμπιονίκη, Cullen Jones. Το εντυπωσιακό του χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την εταιρία, είναι ότι η μπαταρία του διαρκεί έως έξι μήνες χωρίς φόρτιση, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα της Misfit.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια